PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Υποδοχή φλόγας της Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στο Περιστέρι



Ο Δήμος Περιστερίου και η Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου θα υποδεχθούν τη φλόγα της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 18.30, στην πλατεία Δημαρχείου – στάση Μετρό «Περιστέρι».

Η Λαμπαδηδρομία τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμικών (Ε.Ο.ΘΑ.), ενώ τη στήριξή τους προσφέρουν το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) και η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ).

Στόχος είναι η «Φλόγα της Αγάπης», μέσα στο πολύμηνο ταξίδι της ανά την Ελλάδα, να ευαισθητοποιήσει και να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους εθελοντές αιμοδότες.

Η Τελετή Έναρξης πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουλίου 2024 στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.). Πρώτος προορισμός ήταν το Ξυλόκαστρο, συνοδευόμενη από μοτοσικλετιστές της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Μοτοσικλέτας «Harley-Davidson» και θα ολοκληρώσει τη διαδρομή της στις 18 Οκτωβρίου 2024 στη Σπάρτη για την έναρξη των εργασιών της 34ης Αμφικτιονίας Συλλόγων και Φορέων Αιμοδοσίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Πότε έρχεται στο Περιστέρι το 3ο δημοτικό πανηγύρι

Peristeri News

Συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (24η)

Peristeri News

Αναστάσιος Θεοδωράκος: ΟΧΙ στις συμπτύξεις και συγχωνεύσεις σχολικών τμημάτων

Peristeri News

Leave a Comment