PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ξύπνησαν αναμνήσεις με την επίσκεψη του Περιστερίου στο 3ο Γυμνάσιο (videos)



Το κλειστό γυμναστήριο του σχολείου θέλησε να δείξει στους παίκτες της ομάδας ο Τζίμης Κουστένης αφού ο συγκεκριμένος χώρος αποτέλεσε για αρκετά χρόνια το προπονητήριο του ανδρικού, του εφηβικού και του παιδικού τμήματος του Συλλόγου.

Στο 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου(το παλιό και ιστορικό ΙΑ’) βρέθηκε αντιπροσωπεία της ομάδας του Περιστερίου μαζί με τον προπονητή Τζίμη Κουστένη, μοιράζοντας προσκλήσεις στους μαθητές για το σαββατιάτικο ματς με τον Απόλλωνα.

Το κλειστό γυμναστήριο του σχολείου θέλησε να δείξει στους παίκτες της ομάδας ο Τζίμης Κουστένης αφού ο συγκεκριμένος χώρος αποτέλεσε για αρκετά χρόνια το προπονητήριο του ανδρικού, του εφηβικού και του παιδικού τμήματος του Συλλόγου πολύ πριν το «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι μαθητές του θρυλικού σχολείου θα είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι μας στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ με τον Απόλλωνα, ώστε να γίνουν ένα με τους υπόλοιπους φιλάθλους και να σπρώξουν στη νίκη τους παίκτες του Τζίμη Κουστένη.

Ο Τζίμης Κουστένης σε δηλώσεις του στο PeristeriNews.gr τόνισε ότι η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα θα έρθει με την δυναμική παρουσία του κόσμου όπως στο ματς με τον Πανελευσινιακό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ήττα (2-0) για τον Ατρόμητο κόντρα στον Ολυμπιακό

Peristeri News

Το Περιστέρι κατέλαβε την τρίτη θέση του Super Cup 2024

Peristeri News

Το Περιστέρι λύγισε στο φινάλε (79-74) κόντρα στον Ολυμπιακό

Peristeri News

Leave a Comment