PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ξανά χαμόγελα στον Α.Ο. Περιστερίου



Για την επικράτηση της ομάδας απέναντι στα Σούρμενα.

Μετά από καλό ποδόσφαιρο και πολύ καλή εμφάνιση ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ επικράτησε επί της πολύ καλής ομάδας των Σουρμένων στο γήπεδο του Ελληνικού με 3-1.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. τονίστηκε : « Γνωρίζουμε πολύ καλά ποια είναι η δυναμικότητα των ποδοσφαιριστών μας και γενικότερα η ποιότητα τους. Μας στεναχωρεί αφάνταστα το γεγονός ότι έχουμε κάνει τόσα πολλά λάθη σε διάφορα παιχνίδια . Σαφώς και έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας αφού η θέση μας στη βαθμολογία, όχι μόνο κατά την άποψη μας, αλλά και πολλών άλλων είναι πλασματική . Δικαιολογίες δεν ψάχνουμε. Φταίμε μόνο εμείς. Το σίγουρο είναι ότι όταν οι ποδοσφαιριστές μας παρουσιάζονται σοβαροί στο γήπεδο και αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους αποδίδουν ουσιαστικό και θεαματικό ποδόσφαιρο.

Τα Σούρμενα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς παρουσιαστήκαμε τόσο σοβαροί και καλοί και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι. Πλέον κάθε αγωνιστική θα προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να το χαιρόμαστε , μιας και δεν έχουμε ιδιαίτερο άγχος.

Μας χαροποίησε ιδιαίτερα η επιστροφή του Χρήστου Πλέστη στο γήπεδο μετά από 7 μήνες απουσίας και του ευχόμαστε να είναι σιδερένιος.

Επίσης έντονο ενδιαφέρον δείχνουν αρκετοί σύλλογοι από την Super League για τον ταλαντούχο και πρώτο σκόρερ της κατηγορίας Σάββα Ηλιάδη μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα και όλοι πιστεύουν ότι θα έχει μια λαμπρή καριέρα

Τέλος το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και οι ποδοσφαιριστές του ευχαριστούν την Διοίκηση, τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές των Σουρμένων για την άψογη φιλοξενία τους και τους εύχονται ότι καλύτερο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ήττα στο Βελιγράδι για το Περιστέρι στην πρεμιέρα του BCL

Peristeri News

Δύσκολη κλήρωση για τον Ατρόμητο στο Κύπελλο Ελλάδας

Peristeri News

Ήττα (2-0) για τον Ατρόμητο κόντρα στον Ολυμπιακό

Peristeri News

Leave a Comment