PeristeriNews.gr
Lifestyle

Βελτιώνεται η υγεία του Λευτέρη Πανταζή



Τον δρόμο της πλήρους ανάρρωσής του έχει πάρει ο γνωστός τραγουδιστής.

Τον δρόμο της πλήρους ανάρρωσής του έχει πάρει ο Λευτέρης Πανταζής μετά την πρόσφατη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε. Ηδη από την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα, οπότε πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, βρίσκεται σπίτι του και ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών περιμένει πώς και πώς να περάσουν οι μέρες έως ότου γίνει τελείως καλά και επανέλθει στις δραστηριότητές του.

Μάλιστα ο ΛΕ-ΠΑ προγραμματίζει τις επόμενες επαγγελματικές κινήσεις του και κάνει σχέδια για την επόμενη σεζόν. Ηδη έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις για το καλοκαίρι και οι πληροφορίες λένε ότι είναι κοντά στη συμφωνία με γνωστό μαγαζί της παραλιακής. Οσον αφορά τις συναυλίες που πρόκειται να δώσει, τίποτα δεν έχει αλλάξει από το αρχικό του πρόγραμμα.

Σχετικά με την περιπέτεια που πέρασε, ο γνωστός τραγουδιστής θέλει μέσα από την «Espresso» να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που έδειξε ενδιαφέρον και είτε πέρασε από το νοσοκομείο είτε του τηλεφώνησε για να του ευχηθεί «περαστικά».

Η αλήθεια είναι πως το κινητό τηλέφωνό του δεν σταμάτησε λεπτό να χτυπάει από φίλους και γνωστούς που έσπευσαν να του δώσουν κουράγιο και να του συμπαρασταθούν. Από τη Βραζιλία και την Αυστραλία μέχρι το τελευταίο μέρος της Ελλάδας έπαιρναν για να μάθουν νέα του. Πρώτη, φυσικά, η κόρη του Κωνσταντίνα που σπουδάζει θέατρο στην Αμερική. Τώρα αυτό που χρειάζεται είναι ηρεμία και ξεκούραση. Και όπως λέει ο ίδιος: «Περαστικό ήταν κι έφυγε. Τέλος καλό, όλα καλά». Σε ένα μήνα θα είναι και πάλι γερός και δυνατός στις επάλξεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ο Περιστεριώτης tattoo artist που δημιουργεί τα καλύτερα πορτραίτα παικτών του NBA (pics)

Peristeri News

Ο Απόστολος Λύτρας καταθέτει αίτηση διαζυγίου

Peristeri News

Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κορώνη η Κλόντια Σίφερ

Peristeri News

Leave a Comment