PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τρομακτική έκρηξη σε είσοδο πολυκατοικίας στο Περιστέρι



Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα Παρασκευής (12/5) σε είσοδο πολυκατοικίας, στο Περιστέρι, στην οδό Παραδεισίων 46.

Όπως έγινε γνωστό, ο εκρηκτικός μηχανισμός με δυναμίτη εξερράγη στις 02:15 και προκάλεσε σοβαρές ζημιές τόσο στην πρόσοψη της πολυκατοικίας, όσο και σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άγνωστοι τοποθέτησαν το εκρηκτικό μηχανισμό και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την έκρηξη που σημειώθηκε, προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο, σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και σε δύο σταθμευμένες μοτοσικλέτες, ενώ η γειτονιά πετάχτηκε στο πόδι.

Στο σημείο έσπευσε, μεταξύ άλλων, και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που περισυνέλεξε υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού.

Στην πολυκατοικία διαμένουν μία πολιτική μηχανικός του Υπουργείο Τουρισμού και ένας επιθεωρητής του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας.

Από την συνεχιζόμενη έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας προκύπτει ως πιο πιθανός στόχος εκφοβισμού να ήταν η 58χρονη πολιτική μηχανικός, καθώς συμμετέχει στην επιτροπή ενός διαγωνισμού που έχει προκηρυχθεί για τα κυλικεία στους αρχαιολογικούς χώρους.

Ο επιθεωρητής θα μπορούσε να αποτελεί και εκείνος στόχο, όμως όπως δήλωσε δεν είχε πρόσφατα προβεί σε κάποιους ελέγχους και έτσι τα βλέμματα πέφτουν στην πιθανότητα να προέρχεται από κάποιον δυσαρεστημένο, που έχασε τον διαγωνισμό για τα κυλικεία, με όλες τις πιθανότητες ακόμα ανοιχτές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Αποχή δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου προτείνουν οι πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων

Peristeri News

Μεγάλο πρόβλημα για την Ελλάδα η μείωση των γεννήσεων

Peristeri News

Έρευνα ΓΣΕΕ: Οι εργαζόμενοι διεκδικούν το δικαίωμά τους για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας

Peristeri News

Leave a Comment