Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Τους 43 έφθασαν οι νεκροί στο αεροδρόμιο Ατατούρκ



Συνολικά 43 άτομα, εκ των οποίων οι 19 πολίτες ξένων χωρών, έχουν χάσει συνολικά τη ζωή τους από επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, την Τρίτη, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Εφκάν Αλά, σε ενημέρωση που έκανε στην ολομέλεια της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης.

Ο κ. Αλά είπε επίσης ότι αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία της Κωνσταντινούπολης 94 άτομα που τραυματίστηκαν κατά την επίθεση.

Ο Τούρκος υπουργός δήλωσε ότι όλες οι ενδείξεις παραπέμπουν ενέργεια της οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος» και υπογράμμισε τη σημασία της διεθνούς συνεργασίας εναντίον της τρομοκρατίας, διευκρινίζοντας ότι μετά από συνεργασία με 145 χώρες, η Τουρκία απαγόρευσε σε 50.177 άτομα την είσοδο στην Τουρκία, ενώ απελάθηκαν από τη χώρα 3.603 άτομα.

Σύμφωνα με τον υπουργό, μέχρι σήμερα έχουν προσαχθεί 5.310 μέλη της τζιχαντιστικής οργάνωσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ο Francis Prevost νέος Πάπας με το όνομα «Λέων ο 14ος»

Peristeri News

Ρωσία και Κίνα ενισχύουν τους δεσμούς τους

Peristeri News

Το Συμβούλιο της Ευρώπης «απαιτεί» άμεση απελευθέρωση του Εκρέμ Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment