Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Τουρκία: Αποπέμπονται 15.000 δημόσιοι υπάλληλοι



Στην αποπομπή σχεδόν 15.000 δημοσίων υπαλλήλων, αστυνομικών, στρατιωτικών και άλλων δημοσίων λειτουργών, αλλά και στο κλείσιμο πάνω από από 500 ιδρύματα και μέσα ενημέρωσης, προχώρησαν σήμερα οι τουρκικές αρχές, με τον ισχυρισμό ότι συνδέονται με την αποτυχημένη απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

Ειδικότερα, αποπέμφθηκαν 1.988 μέλη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, 7.586 μέλη της αστυνομίας, 403 άνδρες της χωροφυλακής και περισσότεροι από 5.000 εργαζόμενοι δημοσίων οργανισμών.

Πάνω από 110.000 δημόσιοι λειτουργοί έχουν αποπεμφθεί συνολικά μετά την απόπειρα πραξικοπήματος, την οποία η Άγκυρα θεωρεί ότι οργάνωσε ο ιεροκήρυκας Φετουλάχ Γκιουλέν, που ζει στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βαρθολομαίος για Πάπα Φραγκίσκο: Πιστός φίλος, συνοδοιπόρος και συμπαραστάτης

Peristeri News

Τα μηνύματα των παγκόσμιων ηγετών για τον θάνατο του πάπα

Peristeri News

Εκοιμήθη σε ηλικία 88 ετών ο Πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment