Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το Περιστέρι λύγισε στην Τενερίφη



Το ρεσιτάλ του Γκρέι δεν ήταν αρκετό και το Περιστέρι των πολλών απουσιών γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα στην έδρα της Τενερίφης με σκορ 72-68.

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου παρατάχθηκε κόντρα στην Τενερίφη δίχως τους Σαλούστρο, Βασιλόπουλο και Μόρισον, μείωσε στον πόντο με τον Στίβεν Γκρέι (66-65, 38:38) όμως γνώρισε την πρώτη ήττα της σεζόν έπειτα από το αρχικό 5/5 στην ΕΚΟ Basket League και το 2/2 στο Basketball Champions League.

Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στην πρώτη περίοδο της αναμέτρησης στο Santiago Martin, εκεί όπου ο Σκούτσι Σμιθ σκόραρε πίσω από τα 6μ.75 για το 10-13 στο 7:55 όμως η Τενερίφη έτρεξε σερί 15-0 για το 25-13 με το τρίποντο του Ντάνι Ντίεθ στο 12:15!

Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι διατήρησε τους γηπεδούχους στο +12, κάνοντας το 35-23 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου μείωσε σε 45-37 όμως το αντιαθλητικό του Γκρέι έδωσε τη δυνατότητα στην Τενερίφη να ανεβάσει ξανά τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (49-37), κλείνοντας την τρίτη περίοδο στο 51-42.

Το Περιστέρι έκανε την ύστατη προσπάθεια να αντιδράσει, μειώνοντας σε 66-65 με τις 3/3 βολές του Γκρέι στο 1:22 για το φινάλε, ο ίδιος παίκτης έκανε το 71-68 με τρίποντο στα 9″ όμως οι νησιώτες άντεξαν στην πίεση κι επικράτησαν με 72-68.

Τα δεκάλεπτα: 14-13, 35-23, 51-42, 72-68.

blank


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι – Ολυμπιακός στο «Ανδρέας Παπανδρέου»

Peristeri News

Σπουδαίο ευρωπαϊκό διπλό του Περιστερίου στη Σαραγόσα

Peristeri News

Περιστέρι – Σαραγόσα: Πρεμιέρα στο Top-16 του FIBA Europe Cup στην Ισπανία

Peristeri News

Leave a Comment