Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τεράστιο μποτιλιάρισμα 16 χιλιομέτρων στον Κηφισό λόγω λαδιών στο οδόστρωμα



Μποτιλιάρισμα μήκους 16 χλμ. έχει δημιουργηθεί στην κάθοδο του Κηφισού, από το ύψος της Γέφυρας Βαρυμπόμπης προς την Ιερά Οδό.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Τροχαίας, λόγω ύπαρξης λαδιών στο οδόστρωμα, υπάρχει δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Πειραιά.

Το μποτιλιάρισμα συνεχώς μεγαλώνει και δεν προβλέπεται να αποκατασταθεί σύντομα η κυκλοφορία. Νωρίτερα, είχαν κλείσει οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Λίγα λεπτά μετά τις 11:30 δόθηκαν ξανά στην κυκλοφορία.

Καθυστερήσεις άνω των 20 λεπτών καταγράφονται αυτή την ώρα και στην Αττική Οδό, στην έξοδο για Πειραιά στο ρεύμα προς Ελευσίνα, λόγω του συμβάντος στη Λ. Κηφισού.

Τα αυτοκίνητα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες, με τα ΙΧ να σχηματίζουν ουρά χιλιομέτρων.

Οι καθυστερήσεις ξεκινούν από το ύψος της Κάτω Κηφισιάς και καταλήγουν στο ύψος Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Νοσηλεύεται φρουρούμενη η 22χρονη για το τροχαίο στο Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Θανατηφόρο τροχαίο στο Περιστέρι με νεκρό οδηγό ταξί (vid)

Peristeri News

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας και μαστροπείας γυναικών σε Αττική και Κόρινθο

Peristeri News

Leave a Comment