Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τέλος στον αποκλεισμό του Ισθμού από τους αγρότες



Άνοιξε το μπλόκο των αγροτών στον Ισθμό της Κορίνθου και από το πρωί αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Κορίνθου – Αθήνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, σε παλαιά και νέα εθνική οδό.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΜΠΕ στην περιοχή, οι αγρότες της Κορίνθου απομάκρυναν, όλο το πρωί σήμερα, από την εθνική οδό, τα τρακτέρ και τα αγροτικά οχήματα που είχαν αναπτύξει εκεί για περίπου 35 ημέρες και δήλωσαν ότι εφεξής θα προβούν σε άλλες μορφές κινητοποιήσεων.

Αντιθέτως, οι αγρότες της Λακωνίας και της Αρκαδίας παραμένουν στα μπλόκα και τα ενισχύουν, μεταφέροντας στη Νεστάνη τα τρακτέρ που βρίσκονταν στον Ισθμό και περιμένουν διευκρινίσεις σε επιμέρους ζητήματα από τα αρμόδια υπουργεία για θέματα που συζητήθηκαν και ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός κατά τη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα.

Σήμερα, οι αγρότες θα κλείσουν τον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης – Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων της Νεστάνης, από τις 7.00 το απόγευμα έως τις 11.00 το βράδυ, ενώ στη Λακωνία παραμένουν ενεργά τα μπλόκα σε Βλαχιώτη, Λίμνη και γέφυρα Ευρώτα, την οποία θα αποκλείσουν, σήμερα, από τις 7.00 το απόγευμα ως τις 8.00 το βράδυ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πυροβολισμοί στον Κολωνό με τραυματισμένο 17χρονο

Peristeri News

Αντίθετη η ΕΙΝΑΠ με τη νέα ρύθμιση για το Γ.Ν. Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα»

Peristeri News

Περιστέρι: Σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη στην Ανθούπολη

Peristeri News

Leave a Comment