PeristeriNews.gr
Διεθνή

Τελ Αβίβ: Χιλιάδες επιβάτες αναζητούν τις τελευταίες πτήσεις για να φύγουν



Να προλάβουν τις τελευταίες πτήσεις για να φύγουν από το Ισραήλ, προσπαθούν περίπου 70.000 επιβάτες στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ.

Πληθαίνει ο αριθμός των αεροπορικών εταιρειών που αναστέλλουν τις επιβατικές και εμπορικές πτήσεις προς και από το Τελ Αβίβ, λόγω της κλιμακούμενης έντασης στη Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης του Ισραήλ, πολλοί είναι εκείνοι φοβούνται νέες ακυρώσεις πτήσεων και ότι δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν στις χώρες τους.

Για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του επιβατικού κοινού που εξυπηρετούνται από το διεθνές αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, η ισραηλινή ιδιωτική εταιρεία «Arkia» ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει επιπλέον πτήσεις από το Τελ Αβίβ προς την Αθήνα μετ’ επιστροφής για την Παρασκευή 2 Αυγούστου και το Σάββατο 3 Αυγούστου, σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Δεν υπάρχουν προς το παρόν ακυρώσεις πτήσεων ή αλλαγές στο πτητικό πρόγραμμα των αεροδρομίων της Κύπρου, λόγω της κατάστασης στη περιοχή της Μέσης Ανατολής, δήλωσε σήμερα η Μαρία Κουρούπη, διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας της Hermes Airports.

Ποιες εταιρείες ακυρώνουν πτήσεις

Η Lufthansa και η Fly Dubai έγιναν την Πέμπτη 1η Αυγούστου οι τελευταίες αεροπορικές εταιρείες που προστίθενται σε μία μακρά σειρά αερομεταφορέων που ματαιώνουν όλες τις επιβατικές και εμπορικές πτήσεις προς και από το Τελ Αβίβ.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 12, επτά αεροπορικές εταιρείες έχουν ήδη αναστείλει μέχρι νεοτέρας τις αεροπορικές συνδέσεις με το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν. Σύμφωνα με Channel 12, αυτές οι αεροπορικές εταιρείες είναι μέχρι στιγμής οι Delta, United Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Fly Dubai και Air India.

Το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων τόνισε ότι μια σημερινή πτήση της Lufthansa LH682 που αναχώρησε σήμερα το πρωί από το Μόναχο με τελικό προορισμό το Τελ Αβίβ, εν τέλει προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και το αεροσκάφος επέστρεψε στη Γερμανία, αφού το πλήρωμα αρνήθηκε να συνεχίσει το ταξίδι στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Βενεζουέλα: Νόμιμος πρόεδρος ο αυτοεξόριστος Εντμούντο Ουρούτια λέει το ευρωκοινοβούλιο

Peristeri News

Ηγέτης Χεζμπολάχ: Κήρυξη πολέμου οι επιθέσεις του Ισραήλ στον Λίβανο

Peristeri News

Χάος στη βόρεια Ιταλία λόγω της κακοκαιρίας

Peristeri News

Leave a Comment