Δεν μπορεί να λείπει από το σαρακοστιανό τραπέζι!
Δύο πράγματα κάνουν τη νόστιμη ταραμοσαλάτα:
Ο καλός ταραμάς και η συχνή δοκιμή καθώς τη φτιάχνετε!
Υλικά:
- 200 γρ ταραμάς καλός λευκός
- 350 γρ ψίχα ψωμιού
- 1 κρεμμύδι
- 2 λεμόνια
- 1 ποτήρι νερού λάδι
- πιπέρι
Πως το κάνουμε:
-
Βρέχουμε την ψίχα και την στίβουμε καλά.
-
Βάζουμε στο πολυμίξερ τον ταραμά και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε πιπέρι, την ψίχα, και το χτυπάμε.
-
Προσθέτουμε σιγά σιγά καθώς το χτυπάμε το λάδι και το λεμόνι.
-
Δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε ψωμί, λάδι, πιπέρι ή λεμόνι ανάλογα με τις προτιμήσεις μας