PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024



Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Σημαντικό να βρούμε ισορροπία ανάμεσα στην πραγματικότητα και τις φαντασιώσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Μία πολύ σημαντική ημέρα. Σήμερα γίνονται κάποια πράγματα στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά σου που σε απογοητεύουν ή σε πληγώνουν. Οι αντιπαραθέσεις που προκαλούνται είτε από την άδικη συμπεριφορά κάποιου, είτε από την ενεργοποίηση μίας ανασφάλειας είναι αξιοσημείωτες. Δημιουργείται μια ανάγκη για απομόνωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαφή με φίλους και ομάδες ανθρώπων που μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα. Συνδέεσαι συναισθηματικά με τους γύρω σου, προσφέρεις βοήθεια ή απλά απολαμβάνεις την συντροφιά τους. Επικρατεί μία μια αίσθηση ότι κάποια παλιά τραύματα ή ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια, αλλά τελικά θα δεις ότι θα επιλυθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσοχή σου στρέφεται στην επαγγελματική ζωή και τα μελλοντικά σου σχέδια. Έχεις πολλά στο μυαλό σου όσον αφορά τις επαγγελματικές ευθύνες και φιλοδοξίες και θέλεις να ελπίζεις σε ένα καλύτερο αύριο. Στην επιφάνεια έρχονται παλιές συναισθηματικές πληγές. Κάποιες φιλικές ή ερωτικές σχέσεις σου δεν ανταποκρίνονται πλήρως στις προσδοκίες σου. Θα σε προβληματίσει ο τρόπος που αγαπάς ή εκφράζεσαι στις σχέσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλεις να βρεις νόημα στα πράγματα και να εξετάσεις βαθύτερα ζητήματα που αφορούν τη ζωή και τις αξίες σου. Ωστόσο, αναστάτωση επικρατεί στις οικογενειακές σου σχέσεις και έρχονται πιέσεις από το εξωτερικό περιβάλλον. Κάποια παλιά ζητήματα με δικούς σου ανθρώπους ξαναέρχονται στην επιφάνεια, προκαλώντας ανασφάλειες και σου χαλούν τη διάθεση.

ΛΕΩΝ

Ασχολείσαι με τα οικονομικά και τις κοινές σου υποχρεώσεις. Η μέρα σου επιτρέπει να εστιάσεις σε οικονομικές διευθετήσεις ή να σκεφτείς πώς μπορείς να διαχειριστείς τυχόν δάνεια ή κοινές επενδύσεις. Παράλληλα, η μέρα σε κάνει να αναρωτιέσαι αν τα πράγματα με τους αγαπημένους σου είναι όπως φαίνονται, και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες παλιές συναισθηματικές πληγές που ακόμα επηρεάζουν την επικοινωνία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σου στις προσωπικές σου σχέσεις και φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη για συναισθηματική σύνδεση. Είναι καλή για να εξετάσεις τις σχέσεις σου και να δεις πώς μπορείς να βελτιώσεις την επικοινωνία με τον σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου. Η αντίθεση όμως, σείει  την αυτοεκτίμηση και την ασφάλεια στις σχέσεις σου. Νομίζεις ότι δεν λαμβάνεις την αγάπη ή την αναγνώριση που θα ήθελες.

ΖΥΓΟΣ

Παρακινείσαι να εστιάσεις στα επαγγελματικά σου και στη διαχείριση της καθημερινότητάς σου. Σήμερα προγραμματίζεις καλύτερα τις υποχρεώσεις σου, είτε αυτές αφορούν την εργασία είτε την ευεξία σου. Η μέρα γεννά μια αυξημένη αίσθηση ευθύνης, αλλά πρόσεξε να μην πιέσεις τον εαυτό σου υπερβολικά. Παράλληλα, σου φέρνει έντονα συναισθηματικά ζητήματα. Επανέρχονται στην επιφάνεια παλιά τραύματα και ανασφάλειες που σχετίζονται με τις σχέσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευκαιρία να εστιάσεις στη δημιουργική σου έκφραση και να αφιερώσεις χρόνο σε δραστηριότητες που σε γεμίζουν συναισθηματικά. Η μέρα σε ωθεί να εστιάσεις σε πράγματα που σε ευχαριστούν, είτε πρόκειται για τα χόμπι σου είτε για τον ρομαντισμό. Ωστόσο, έρχονται στην επιφάνεια βαθύτερα συναισθηματικά ζητήματα και ανασφάλειες. Συνιστάται να εκφράσεις τον εαυτό σου μέσα από την τέχνη ή τη φαντασία σου, ενώ η διαίσθησή σου είναι έντονα αυξημένη και μπορεί να σε οδηγήσει σε δημιουργικές λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσοχή σου στην οικογένεια και το σπίτι, σήμερα. Είναι μια καλή μέρα να αφιερώσεις χρόνο στις προσωπικές σου σχέσεις και να φροντίσεις την εσωτερική σου ηρεμία. Τακτοποιείς πρακτικά ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου ή επανεξετάζεις τη σχέση σου με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Σε πιέζουν ζητήματα που αφορούν τις κοινωνικές σου σχέσεις και τις φιλίες σου και δεν λαμβάνεις την αναγνώριση που αναζητάς από τον κοινωνικό σου κύκλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυξάνεται η εξωστρέφειά σου. Ιδανική μέρα για συζητήσεις, ανταλλαγή ιδεών και ενδοσκόπηση. Όμως, δημιουργούνται εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα, φέρνοντας στην επιφάνεια ανασφάλειες και παλιές απογοητεύσεις. Η σχέση σου με τους ανωτέρους ή τους συνεργάτες σου δεν κυλά τόσο ομαλά όσο θα ήθελες, και αυτό θα σε κάνει να αμφισβητείς την αξία σου στον επαγγελματικό χώρο. Οι παλιές επαγγελματικές πληγές μπορεί να ενεργοποιηθούν, οδηγώντας σε σκέψεις που σχετίζονται με την αυτοπεποίθησή σου και την πορεία της καριέρας σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σου στα οικονομικά ζητήματα και τις αξίες σου. Σήμερα αλλάζεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τους πόρους σου, είτε αυτοί είναι υλικοί είτε συναισθηματικοί. Εμφανίζονται διλήμματα σχετικά με την κατανομή των χρημάτων σου ή να αισθανθείς ότι δεν έχεις τον έλεγχο στις οικονομικές σου αποφάσεις. Παράλληλα, έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με τις προσωπικές σου σχέσεις, ειδικά όσον αφορά την έκφραση συναισθημάτων.

ΙΧΘΥΕΣ

Έντονη διαίσθηση και αυξημένη ευαισθησία. Νιώθεις έντονα τη σύνδεση με τον εσωτερικό σου κόσμο και την ανάγκη να επικεντρωθείς στα προσωπικά σου συναισθήματα και ανάγκες. Αντίστοιχα, αναδύονται κάποιες έντονες ανασφάλειες ή ακόμη και ανησυχίες σχετικές με τον υλικό κόσμο. Υπάρχουν θέματα εμπιστοσύνης από ή προς εσένα που καλό θα είναι να επιλυθούν άμεσα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment