PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024



Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

ΚΡΙΟΣ

Με ένα αίσθημα απελευθέρωσης από τα καθημερινά ζητήματα ξεκινάτε την ημέρα. Επιτέλους, τώρα μπορείτε να ονειρευτείτε και να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Περίεργα και ασυνήθιστα για σας συναισθήματα θα σας δυσκολέψουν ως προς τον χειρισμό τους. Υπαρξιακά ζητήματα που έχουν να κάνουν με μακάβρια θέματα έρχονται να σας αναστατώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα δυσκολευτείτε να αποφασίσετε για καίρια θέματα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των συνεργατών ή των συντρόφων σας. Ίσως γιατί δεν είστε καθόλου σίγουροι για τις αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μικροενοχλήσεις υγείας, που όμως οφείλονται στο έντονο στρες και στο γεγονός ότι ο οργανισμός σας έχει ανάγκη από εντονότερη φροντίδα. Κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο σας εκνευρίζουν.

ΛΕΩΝ

Η ενασχόληση με τα παιδιά σάς δίνει χαρά και ενθουσιασμό και σας ανανεώνει. Είτε πρόκειται για δικά σας παιδιά είτε των άλλων. Ένας νέος έρωτας σας δημιουργεί καινούργιο καρδιοχτύπι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα αναζητήσετε τη συντροφιά των αγαπημένων σας ανθρώπων, πιθανότατα θηλυκού γένους, και θα περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας και τους πολύ καλούς σας φίλους.

ΖΥΓΟΣ

Ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα είναι λανθασμένος. Οι απόψεις σας, ως εκ τούτου, βασίζονται σε υποκειμενικές εκτιμήσεις, γι’ αυτό και είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε ρήξη με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τρόπος που ξοδεύετε τα χρήματά σας δεν είναι ο ιδανικός, αφού σήμερα η σχέση σας με την ύλη δεν είναι αντικειμενική και ξεκάθαρη. Ως εκ τούτου απαγορεύονται οι σοβαρές αγορές και τα «παζάρια».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λειτουργείτε με βάση το συναίσθημα και τη διάθεση της στιγμής, γι’ αυτό και θα έχετε πολλά σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες σήμερα. Μήπως όλο αυτό γίνεται γιατί ζητάτε την προσοχή των άλλων;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν λειτουργήσετε εν θερμώ, θα κάνετε λάθη, και τα λάθη μπορεί να σας κοστίσουν σε διαφορετικά επίπεδα. Είναι ακατάλληλη ημέρα για σοβαρές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονη κοινωνικότητα σήμερα, πολλές επαφές, πολλές φιλίες και η αναζήτηση της συντροφιάς και των συμβουλών είναι για σας επιτακτική ανάγκη. Προσέξτε την τάση σας να γραπώνεστε από τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Απελευθερώνεστε από επιτηδευμένες συμπεριφορές, κυρίως στο κομμάτι της δουλειάς. Οι συνεργάτες έρχονται πιο κοντά σας, έτοιμοι να συμβάλουν, ο καθένας με τον τρόπο του, στην επιτυχία των σχεδίων σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment