PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Τα must have πράγματα που πρέπει να έχεις μαζί σου στην τσάντα γυμναστηρίου



Έχετε ξεκινήσει γυμναστήριο και έχετε αγοράσει μια τσάντα με σκοπό να βάζετε τα απαραίτητα πράγματα που χρειάζεστε μαζί σας. Κάθε φορά που πάτε γυμναστήριο, νιώθετε πως κάτι έχετε ξεχάσει να πάρετε μαζί σας, κοιτάτε την τσάντα αλλά δεν μπορείτε να βρείτε τι σας λείπει. Αν σας συμβαίνει αυτό κατά πάσα πιθανότητα είστε ένα οργανωτικός τύπος και θέλετε να τα έχετε προνοήσει όλα. Παρακάτω θα βρείτε κάποια πράγματα που μπορείτε να έχετε στην τσάντα σας ώστε να νιώθετε πιο σίγουροι.

Ρούχα

Ένα δεύτερο ζευγάρι ρούχα είναι απαραίτητα διότι σίγουρα μετά από μια ολοκληρωμένη προπόνηση θα έχετε ιδρώσει. Σίγουρα η οσμή του ιδρώτα δεν είναι καθόλου όμορφη και δεν θέλετε λεπτό να την κουβαλάτε πάνω σας αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος για να αλλάξετε ρούχα. Κυρίως τους χειμερινούς μήνες που κάνει κρύο και φυσάει, εάν βγείτε ιδρωμένοι έξω, πιθανότατα θα αρρωστήσετε. Δεν αξίζει λοιπόν να ταλαιπωρηθείτε γι’ αυτό ένα ζευγάρι ρούχα πρέπει να υπάρχει πάντα στην τσάντα σας.

Πετσέτα

Πλέον σε όλα τα γυμναστήρια για λόγους υγιεινής είναι υποχρεωτικό να έχετε μαζί σας μια πετσέτα. Είναι απολύτως λογικό γιατί με τον ιδρώτα βρέχονται τα όργανα γυμναστικής και δεν είναι πολύ ευχάριστο για τον επόμενο χρήστη. Πέρα από το ότι δεν είναι ευχάριστο, δεν είναι ούτε υγιεινό! Μην ξεχνάτε να σέβεστε τους συνανθρώπους σας και να φροντίζετε τον χώρο που σας φιλοξενεί.

Φάρμακα

Πάντα υπάρχουν πιθανότητες να σας έρθει ένας πόνος στα ξαφνικά. Για παράδειγμα κάνατε μια άσκηση με καθίσματα και σηκώσατε βάρος με αποτέλεσμα να εμφανιστεί ένας πόνος στο γόνατο ή στη μέση. Μπορείτε να έχετε μαζί σας ένα σπρέι που να κρυώνει το σημείο και βεβαίως να χρησιμοποιηθεί για διάφορα σημεία του σώματος. Μην ξεχνάμε και τα απλά παυσίπονα που πάντα είναι σωτήρια στις δύσκολες στιγμές. Ωστόσο, το σίγουρο είναι πως πρέπει να ενημερώσετε τον γυμναστή σας.

Είδη ατομικής φροντίδας

Τα περισσότερα γυμναστήρια έχουν τουαλέτες και ντουζιέρες. Αν εσείς είστε από τους ανθρώπους που δεν αντέχουν την έντονη μυρωδιά, τότε καλό είναι να έχετε μαζί σας αποσμητικό για μασχάλες, αποσμητικό ποδιών και αφρόλουτρο. Αν κάνετε μπάνιο στο γυμναστήριο, θα πηγαίνετε σπίτι σας έτοιμοι για ξεκούραση.

Ενεργειακά ποτά – νερό – μπάρες δημητριακών

Τρία πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από την τσάντα σας. Ειδικότερα το νερό είναι το βασικό συστατικό για την ενυδάτωσή μας αφού με την άσκηση χάνουμε πολλά υγρά. Έπειτα η μπάρα δημητριακών είναι ένα μίνι γεύμα που μας δίνει δύναμη λόγω των θρεπτικών συστατικών που έχει και τέλος το ενεργειακό ποτό που αν δεν έχουμε καθόλου κουράγιο ή θέλουμε να έχουμε καλύτερη απόδοση, είναι η καλύτερη επιλογή.

Αυτές είναι μερικές δικές μας προτάσεις για τα must have πράγματα που πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου σε μια τσάντα γυμναστηρίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Πως να φτιάξεις ένα online blog μαγειρικής!

Peristeri News

Πώς η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας μπορεί να βοηθήσει στο επαγγελματικό σας ξεκίνημα;

Peristeri News

Πως να απαλλαγείτε από τα επιβλαβή έντομα και τους κοριούς

Peristeri News

Leave a Comment