Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σύσκεψη για τη βία στα γήπεδα



Σύσκεψη με θέμα τη βία στα γήπεδα θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στο γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου.

Θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης και οι διευθυντές των αθλητικών εφημερίδων.

Πέρα από τις θέσεις και τις απόψεις των παρευρισκόμενων, ο κ. Σιμιτζόγλου θα απευθύνει συστάσεις προκειμένου να αποφευχθούν, μεταξύ άλλων, εμπρηστικά πρωτοσέλιδα που μπορεί να πυροδοτήσουν τη βία.

Η παρουσία των κκ. Πιλάβιου και Μαρινάκη κρίθηκε απαραίτητη, ούτως ώστε να υπάρξει συμφωνία ως προς το ότι οι όποιες αποφάσεις ληφθούν θα τηρηθούν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ισοπαλία στο Περιστέρι και 7η θέση στη Super League για τον Ατρόμητο

Peristeri News

Peristeri Family Day: Μια Κυριακή γεμάτη παιχνίδι και ενέργεια

Peristeri News

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2025 στο ΚΥΒΕ Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment