PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη ο φίλος του Ανδρέα Παχατουρίδη που του έκανε φάρσα



Στο κρατητήριο οδηγήθηκε ο φίλος του Ανδρέα Παχατουρίδη που θέλησε να του κάνει φάρσα με αποστολή φακέλου στο Δημαρχείο.

Ο 64χρονος ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ ε.α., συνελήφθη με την κατηγορία της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας μιας και για τον “ύποπτο φάκελο” επιστρατεύτηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Το ιδιαίτερο περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 25/9 στο Περιστέρι όταν σήμανε συναγερμός στις αρχές, καθώς στο δημαρχιακό μέγαρο έφτασε μία γλάστρα με φάκελο, που περιείχε ύποπτη σκόνη.

blank

Το δώρο είχε παραλήπτη τον Δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε τη σκόνη ζήτησε να καλέσουν τις Αρχές.

Άμεσα στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, αστυνομικοί και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με την κινητοποίηση να είναι τεράστια, ενώ αποκλείστηκε και ο χώρος γύρω από την Πλατεία Δημοκρατίας.

Τελικά όπως έγινε αργότερα γνωστό τον φάκελο στον κ. Παχατουρίδη, έστειλε φίλος του συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος όταν είδε την είδηση πήρε τηλέφωνο τον Δήμαρχο και του είπε ότι του έκανε πλάκα και του έστειλε έναν φάκελο με άχνη ζάχαρη.

blank

blank

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Σκηνές από ταινία σε ληστεία χρηματαποστολής στο Λαύριο

Peristeri News

Συνελήφθη 38χρονος στην Πετρούπολη για διάρρηξη και κλοπή

Peristeri News

Κλείνουν το Σάββατο τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου

Peristeri News

Leave a Comment