Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με την Ένωση Τραπεζών



Η επιστροφή των καταθέσεων, τα σχέδια αναδιάρθρωσης των τραπεζών, καθώς και το ζήτημα της ρύθμισης των «κόκκινων» δανείων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με τους προέδρους και τους διευθύνοντες συμβούλους των τραπεζών μελών της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Επί τάπητος τέθηκε και η πορεία της ελληνικής οικονομίας, ενώ ο κ. Μητσοτάκης έθεσε το ζήτημα της ενίσχυσης της ρευστότητας της αγοράς μέσω της χορήγησης νέων δανείων σε επιχειρήσεις.

Παράλληλα υπογράμμισε την ανάγκη τόνωσης της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας, μέσα από την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας.

Τέλος, ανέφερε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η αλλαγή της δημοσιονομικής πολιτικής στην κατεύθυνση της μείωσης των φορολογικών συντελεστών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Παπασταύρου σε Ανδρουλάκη: «Τα οικόπεδα αποκτούν αξία»

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Χιλιάδες μικροϊδιοκτήτες ενώ είχαν οικόπεδα, βρέθηκαν με αγροτεμάχια

Peristeri News

Κ. Αχ. Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών και βέβαιος για την αθωότητά μου

Peristeri News

Leave a Comment