Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Συλλυπητήρια επιστολή Ν. Βούτση για τη δολοφονία της Τζο Κοξ



Συλλυπητήρια επιστολή για τη δολοφονία της βουλευτού του Εργατικού Κόμματος της Μεγάλης Βρετανίας Τζο Κοξ απέστειλε ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νίκος Βούτσης, προς τον πρόεδρο της Βουλής των Κοινοτήτων της Μ. Βρετανίας, Τζον Μπέρκαου.

Στην επιστολή, ο κ. Βούτσης χαρακτηρίζει την Τζο Κοξ «αγωνίστρια» υπέρ των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, ενώ υπογραμμίζει ότι η πράξη αυτή είναι αποτέλεσμα ακραίας βίας και μίσους.

Σημειώνει επίσης ότι ο ελληνικός λαός, προσηλωμένος στην ιδέα της ειρήνης, αποδοκιμάζει πράξεις βίας που τείνουν να υποσκάψουν τα θεμέλια του δημοκρατικού πολιτεύματος.

«Η Βουλή των Ελλήνων, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος της Βουλής των Κοινοτήτων, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και τα αισθήματα συμπάθειας στην οικογένεια του θύματος», συμπληρώνει.

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βουλή: Ανακοινώθηκε η πρόταση Καρυστιανού για Προανακριτική

Peristeri News

Δυναμική Εκδήλωση για την Εφηβική Παραβατικότητα στο Δημαρχείο Περιστερίου από το Κίνημα Δημοκρατίας

Peristeri News

Αξιολόγηση Δημοσίων Υπηρεσιών: Ψηφιακή πρωτοπορία

Peristeri News

Leave a Comment