Μία εύκολη συνταγή, πρωτότυπη και πολύ γευστική!
Υλικά
1 ρολό έτοιμη σφολιάτα ζαχαροπλαστικής
130 γραμμάρια ζαμπόν σε φέτες
180 γραμμάρια τυρί σε φέτες
300 γραμμάρια κολοκυθάκια
1 αυγό για το άλειμμα
Εκτέλεση
Κόψτε σε φέτες τα κολοκυθάκια, βάλτε τα σε ένα ταψί και ψήστε τα και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν λιγάκι.
Ανοίξτε τη σφολιάτα σε μια αλευρωμένη επιφάνεια, ύστερα απλώστε παντού τις φέτες ζαμπόν, από πάνω τις φέτες από το τυρί και τελευταία τα ψητά κολοκυθάκια.
Στρίψετε τη ζύμη σε ρολό, αλείψτε την με αυγό και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά.
Όταν το στρούντελ είναι έτοιμο περιμένετε λίγα λεπτά και κόψτε το σε κομμάτια.