Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στην Αθήνα ο Ινδός Πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι



Στην Ελλάδα έφτασε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Παρασκευής (25/8) ο Ινδός Πρωθυπουργός, Ναρέντρα Μόντι.

Πρόκειται για μια ιστορική επίσκεψη, καθώς από το 1983 που ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε υποδεχθεί στην Αθήνα την Ίντιρα Γκάντι, δεν έχει έρθει ξανά Ινδός Πρωθυπουργός στην Ελλάδα.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον κ. Μόντι, ο οποίος θα έχει σήμερα το πρωί συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Νωρίτερα θα συναντηθεί και με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Προσγειώθηκα στη Αθήνα. Προσβλέπω σε μία παραγωγική επίσκεψη στην Ελλάδα με στόχο την εκβάθυνση της φιλίας μεταξύ Ινδίας – Ελλάδας. Θα έχω συνομιλίες με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και θα έρθω σε επαφή με την Ινδική κοινότητα», ανέφερε μέσω Twitter ο Ναρέντρα Μόντι, συνοδεύοντας την ανάρτησή του από τέσσερις φωτογραφίες κατά την άφιξή του στην Αθήνα.

Μάλιστα, η θερμή υποδοχή που του επεφύλασσε η ινδική κοινότητα συγκίνησε τον Ναρέντρα Μόντι, ο οποίος θέλησε να τους ευχαριστήσει όλους με νεότερη ανάρτησή του στο Twitter όπου έγραψε: «Ανάμεσα στα ιστορικά τοπία της Ελλάδας, η ζεστασιά και η φιλοξενία της ινδικής κοινότητας λάμπει έντονα. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για το θερμό καλωσόρισμα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Στ. Κασσελάκης: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ είναι τρεις όψεις του ίδιου διεφθαρμένου συστήματος

Peristeri News

Δ. Παπαστεργίου: Ο προσωπικός αριθμός θα βάλει τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών

Peristeri News

Στο Περιστέρι το 1ο Συνέδριο του Κινήματος Δημοκρατίας

Peristeri News

Leave a Comment