Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στάση εργασίας δάσκαλοι και καθηγητές αύριο Πέμπτη



Σε στάση εργασίας προχωρούν αύριο Πέμπτη (11/1) δάσκαλοι και καθηγητές, προκειμένου να συμμετάσχουν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.

Η στάση εργασίας θα είναι τρίωρη, από τις 11:00 έως 14:00.

Η ανακοίνωση της ΔΟΕ

«Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ομόφωνα στηρίζει τον δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και καλεί όλους και όλες τους/τις εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν μαζικά στην φοιτητική/πανεκπαιδευτική κινητοποίηση την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου στις 12 στα Προπύλαια (και στις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα). Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων, προκηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00»

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

«Όλες και όλοι στις κινητοποιήσεις κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Το ΔΣ της ΟΛΜΕ ομόφωνα στηρίζει το δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και καλεί όλους και όλες να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση των φοιτητών/-τριών την Πέμπτη 11/1 στις 12 στα Προπύλαια (και σε όλες τις κινητοποιήσεις ανά τη χώρα).

Για το λόγο αυτό προκηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00 την Πέμπτη 11/1/2024».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κύκλωμα μαστροπείας εξέδιδε νεαρές και γύριζε ταινίες πορνό

Peristeri News

Κομφούζιο από διαλυμένο φανάρι στη συμβολή Λεωφ. Κηφισού – Αθηνών στο Περιστέρι

Peristeri News

Ένα σχέδιο της ΕΥΔΑΠ απέναντι στην κλιματική κρίση

Peristeri News

Leave a Comment