PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Χρειάζεται λογική κι όχι ακραίες φωνές στις διαπραγματεύσεις



«Το εκδικητικό πνεύμα δεν μπορεί να έχει θέση στην πολιτική ζωή, ειδικά αυτήν την κρίσιμη στιγμή», σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Το εκδικητικό πνεύμα δεν μπορεί να έχει θέση στην πολιτική ζωή, ειδικά αυτήν την κρίσιμη στιγμή», σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης αναφερόμενος στην πρόταση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά να σχηματιστεί οικουμενική κυβέρνηση χωρίς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ίδιο.

Ο κ. Θεοδωράκης συμπλήρωσε ότι «ο κ. Τσίπρας έχει μία νωπή εντολή από τον ελληνικό λαό. Το θέμα είναι να αποφασίσει ο ίδιος τώρα πια, ότι ήρθε ο καιρός να πολιτευτεί με ρεαλιστικό τρόπο προς όφελος των πολλών και όχι προς όφελος του κόμματος του».

Σχετικά με τις δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις, ο επικεφαλής του Ποταμιού, λίγο πριν την ολοκλήρωση του ταξιδιού του στις Βρυξέλλες, δήλωσε ότι «πρέπει να επικρατήσει η λογική και όχι οι ακραίες φωνές εντός και εκτός της χώρας. Η Ελλάδα έχει ανάγκη την Ευρώπη αλλά και η Ευρώπη έχει ανάγκη τους Έλληνες».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Μητσοτάκης σε Χριστοδουλίδη: Ο συντονισμός μας περισσότερο απαραίτητος από ποτέ

Peristeri News

Πώς θα διεξαχθεί το ντιμπέιτ του ΠΑΣΟΚ

Peristeri News

K. Μητσοτάκης: Λαμβάνουμε δράσεις για να μειώσουμε τις ανισότητες

Peristeri News

Leave a Comment