Νόστιμα, οικονομικά και χωρίς συντηρητικά! Θα ξετρελαθούν μικρά και μεγάλα παιδιά!
Υλικά:
- 2 μεγάλες πατάτες
- αλάτι
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- λαδόκολλα
Εκτέλεση:
- Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες.
- Τις στεγνώνουμε πολύ καλά με χαρτί κουζίνας.
- Τις κόβουμε σε πολύ λεπτά κομμάτια όπως είναι τα τσιπς.
- Προσπαθούμε όσο γίνετε τα κομμάτια να έχουν το ίδιο πάχος.
- Τις τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα, το ένα κομματάκι δίπλα στο άλλο και όχι η μια πάνω στην άλλη γιατί δεν θα ψηθούν ομοιόμορφα.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο τους 180c με αέρα, αλλιώς δεν πετυχαίνει.
- Τις αφήνουμε μέχρι να ροδίσουν.
- Η προσοχή μας πρέπει να είναι στο φούρνο γιατί ενδέχεται μερικά τσιπς να είναι έτοιμα πριν κάποια άλλα. Απλά εμείς βγάζουμε αυτά που θα ροδίσουν πρώτα.
- Αφού τις βγάλουμε από το φούρνο τις αλατίζουμε