PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σοκαριστικό ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ εκτέλεση στο Νέο Ψυχικό



Ένα σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στο Νέο Ψυχικό, όπου «γάζωσαν» έναν άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας παρακείμενου κτιρίου ακούγονται κατά ριπάς πυροβολισμοί που όπως φαίνεται ήταν γύρω στους 20.

Υπενυθμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που έπεσε νεκρός φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 8:30 στη συμβολή της 25ης Μαρτίου και Κρήτης.

 

Το θύμα ήταν τοπογράφος και δεν είχε ποινικό μητρώο. Δραστηριοποιούνταν στη Μύκονο και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πριν τρία χρόνια είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο να κρύβονται οικονομικά κίνητρα πίσω από την εν ψυχρώ εκτέλεση, ενώ αστυνομικές πηγές επισημαίνουν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, ο άνδρας πάρκαρε το αυτοκίνητό του. Μία μηχανή με δύο επιβαίνοντες πλησίασε το αυτοκίνητο και «γάζωσε» τον οδηγό. Το αυτοκίνητο φέρεται να ανήκει στην εταιρία φίλου του θύματος. Οι αστυνομικοί αναμένεται να εξετάσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας από παρακείμενα κτίρια στο σημείο της δολοφονίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Συνελήφθη αλλοδαπός με λαθραία τσιγάρα στο Αιγάλεω

Peristeri News

Η Γραμμή 4 του Μετρό επεκτείνεται από το άλσος Βεΐκου προς Πετρούπολη

Peristeri News

Συνελήφθη 42χρονος για καλλιέργεια κάνναβης στο Ίλιον

Peristeri News

Leave a Comment