Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Σίγουρη νίκη Παχατουρίδη δείχνει εταιρεία στοιχήματος



Μετά τη δημοσκόπηση που διεξήχθη τις προηγούμενες μέρες από το PeristeriNews.gr και οι αποδόσεις σε εταιρεία στοιχήματος δείχνουν ότι ο Ανδρέας Παχατουρίδης θα είναι εκτός απροόπτου και πάλι Δήμαρχος Περιστερίου.

Με τις εκλογές να πλησιάζουν όλο και περισσότερο οι εκλογικές συζητήσεις έχουν φουντώσει.

Μάλιστα μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχήματος στην Ελλάδα έχει βγάλει αποδόσεις για τον επόμενο Δήμαρχο της πόλης μας έχοντας μάλλον ένα λάθος στις επιλογές της αφού αναφέρει στους υποψήφιους και τον Δημήτρη Κελάφα που δεν έχει δηλώσει ότι θα συμμετέχει ξανά.

Στις επιλογές της στοιχηματικής εταιρείας είναι ακόμα οι Ανδρέας Παχατουρίδης, Θανάσης Καποτάς και Γιώργος Σιδέρης.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου είναι σε απόδοση που αποδεικνύει ότι είναι εκ νέου το μεγάλο φαβορί για την επανεκλογή για 5η συνεχόμενη φορά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Στο μικροσκόπιο η υπόθεση της Παλιάς Ψαραγοράς Περιστερίου

Peristeri News

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου η υπόθεση LIDL στην Ανθούπολη

Peristeri News

Συνεδρίασε το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment