PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σενάριο για Ελ Αραμπί και Ατρόμητο



Ένα σενάριο που παίζει τις τελευταίες ώρες θέλει τον Ατρόμητο να κοιτάζει την περίπτωση του Μαροκινού επιθετικού Ελ Αραμπί.

Ο 37χρονος επιθετικός που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό έχει στα χέρια του πολύ καλή πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ αλλά το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Ελλάδα ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια της καριέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις ομάδες που συγκαταλέγονται ως υποψήφιες για τον επόμενο σταθμό του Ελ Αραμπί είναι και ο Ατρόμηος.

Μάλιστα ο επιθετικός έχει προταθεί στους Περιστεριώτες και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αν οι δύο πλευρές έρθουν πιο κοντά στο οικονομικό ενδεχομένως να έχουμε και συμφωνία.

Η απόκτηση του έμπειρου επιθετικού από τον Ατρόμητο θα ενισχύσει σημαντικά το επιθετικό οπλοστάσιο του Πάμπλο Γκαρσία μετά την απόκτηση των Καρλίτος και Φαν Βέερτ.

Οι ισχυρές μεταγραφικές κινήσεις αποδεικνύουν πως παρά το σενάριο πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας από τον Γιώργο Σπανό, ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει την ερχόμενη χρονιά να είναι και πάλι στο προσκήνιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Στη Ρόδο για το Super Cup η αποστολή του Περιστερίου

Peristeri News

Ανατροπή ο Ατρόμητος στη Λιβαδειά 2-1 και πρόκριση στους «16»

Peristeri News

Ποια είναι η αποστολή του Ατρόμητου για τον αγώνα Κυπέλλου στη Λιβαδειά

Peristeri News

Leave a Comment