Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου



Σε ισόβια φυλάκιση καταδίκασε αιγυπτιακό δικαστήριο τον πρώην Ισλαμιστή πρόεδρο της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Μόρσι, αλλά και δύο άλλους Ισλαμιστές με κατηγορίες της κατασκοπείας και της παράδοσης «διαβαθμισμένων εγγράφων» στο Κατάρ, μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua επικαλούμενο την κρατική τηλεόραση NileTV.

Η ισόβια κάθειρξη μεταφράζεται πρακτικά σε φυλάκιση 25 ετών, στην Αίγυπτο.

Παράλληλα, δικαστήριο στο Κάιρο επικύρωσε την καταδίκη σε θάνατο, έξι κατηγορουμένων για σχέσεις με την εκτός νόμου, οργάνωση “Μουσουλμανική Αδελφότητα” και για τις ίδιες κατηγορίες. Οι καταδικασθέντες μπορούν ν΄ασκήσουν έφεση κατά των ποινών.

Τα έγγραφα που διέρρευσαν στο Κατάρ περιείχαν εμπιστευτικές πληροφορίες για την εθνική ασφάλεια της Αιγύπτου, ενώ παραδόθηκαν στις μυστικές υπηρεσίες του Κατάρ, έναντι τιμήματος 1 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με την εισαγγελία του Καίρου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Οικονομολόγοι εναντίον Τραμπ για τους δασμούς

Peristeri News

Ο Τραμπ επιτίθεται στη γαλλική δικαιοσύνη μετά την καταδίκη Λεπέν

Peristeri News

Κίνα: Επιβάλλει επιπρόσθετους δασμούς 34% στα αμερικανικά προϊόντα

Peristeri News

Leave a Comment