Νόστιμο και υγιεινό, το ρυζόγαλο είναι ένα απολαυστικό γλυκό που περνάει από γενιά σε γενιά και μπορείτε να το απολαύσετε είτε κρύο είτε ζεστό.
Υλικά (για 6 μερίδες)
4 φλ. γάλα
1 φλ. ρύζι
4 κ.σ. ζάχαρη
Κανέλα σκόνη
1 κ.σ. κορνφλάουρ
1 φακελάκι βανίλια
Εκτέλεση
-Βράστε το γάλα σε μέτρια φωτιά.
-Στη συνέχεια, προσθέστε το ρύζι πλυμένο και αφήστε να βράσει καλά για 20-25 λεπτά.
-Όταν είναι έτοιμο, διαλύστε το κορνφλάουρ με λίγο γάλα, προσθέστε το στην κατσαρόλα με το ρύζι ανακατεύοντας αργά.
-Βάλτε και τη ζάχαρη και αφήστε να πάρει μία, δύο βράσεις.
-Βγάλτε το από τη φωτιά και προσθέστε τη βανίλια ανακατεύοντας.
-Μοιράστε το ρυζόγαλο σε έξι μπολ και πασπαλίστε με κανέλα.