PeristeriNews.gr
Συνταγές

Ρολό κιμά γεμιστό



Ρολό κιμά γεμιστό, ένα πιάτο με πολύ ωραία γεύση, γρήγορο και εύκολο!

Υλικά

Για το Ρολό θα χρειαστείτε:

1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο ή χοιρινό ή αρνί

1 κρεμμύδι τριμμένο

Μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 ντομάτα τριμμένη

Μισό φλιτζάνι λάδι

και μισό φλιτζάνι ξύδι

1 αυγό χτυπημένο

Για τη γέμιση θα χρειαστείτε:

Μισό κιλό τυρί τριμμένο ή σε φέτες

Φέτες γαλοπούλας ή μπέικον ή και τα δύο

Δύο κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες

Εκτέλεση

– Για το ρολό, ρίχνουμε όλα τα υλικά μέσα σε ένα δοχείο και ζυμώνουμε πολύ καλά με τα χέρια για να ανακατευθούν όλα πολύ καλά.

– Αφού το κάνουμε μια μπάλα, το τοποθετούμε σε μια λαδόκολα ή σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

– Μόλις το τοποθετήσουμε το πατάμε με τα χέρια για να ανοίξει σε σχήμα οβάλ και να γίνει επίπεδο.

– Βάζουμε πάνω στον κιμά το τυρί την γαλοπούλα το μπέικον και την ψιλοκομμένη πιπεριά και μετά κλείνουμε όλα αυτά τα υλικά μέσα στον κιμά δίνοντας του μακρόστενο σχήμα σαν λουκάνικο αλλά εννοείται πιο παχύ.

– Το αλείφουμε και λίγο με λάδι και το κλείνουμε μέσα στο αλουμινόχαρτο. Το βάζουμε όλο όπως είναι μέσα σε ταψί και ψήνουμε για περίπου μια ώρα και 15 λεπτά στο φούρνο στο πάνω κάτω.

– Όταν ψηθεί ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κόβουμε φέτες όπως κόβουμε το ψωμί.

Tip

Το συνοδεύουμε με σαλάτα ή με βραστά λαχανικά ή με πατάτες φούρνου ή με ρύζι βρασμένο με σος βουτύρου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πώς να φτιάξετε Paloma

Peristeri News

Μπακαλιάρος στο φούρνο

Peristeri News

Σπετσοφάι με χωριάτικο λουκάνικο

Peristeri News

Leave a Comment