PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πυροσβεστική: 30 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο



Σε 30 ανήλθαν οι αγροτοδασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη τη χώρα. Από αυτές, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι 25 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη πέντε.

Σημειώνεται ότι τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Τέλος η Πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

blank

Σύλληψη και επιβολή διοικητικών προστίμων

  • Συνελήφθη χθες 20 Ιουλίου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Άστρους, ημεδαπή, η οποία έθεσε φωτιά εντός αγροτικής έκτασης, στη θέση «Μανιάτες», του δήμου Βόρειας Κυνουρίαςστην Αρκαδία και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1093,75€.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.625€, στις 17 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ζακύνθου, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε απόρριψη εύφλεκτων υλικών εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Αργασίου, στην νήσο Ζάκυνθο.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.750€, σήμερα 21 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Έδεσσας, σε ημεδαπή, η οποία προέβη σε καύση απορριμμάτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Πετριάς, του δήμου Σκύδρας, στην Πέλλα.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.625€, σήμερα 21 Ιουλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της 2ης Ε.Μ.Α.Κ., σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση απορριμμάτων εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Αγία Παρασκευή, του δήμου Θέρμης, στην Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Αποχή δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου προτείνουν οι πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων

Peristeri News

Μεγάλο πρόβλημα για την Ελλάδα η μείωση των γεννήσεων

Peristeri News

Έρευνα ΓΣΕΕ: Οι εργαζόμενοι διεκδικούν το δικαίωμά τους για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας

Peristeri News

Leave a Comment