Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, λίγο μετά τις 1:30 τα μεσάνυχτα, το πολυνομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις και τις μειώσεις μισθών στις ΔΕΚΟ.
Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, λίγο μετά τις 1:30 τα μεσάνυχτα, το πολυνομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις και τις μειώσεις μισθών στις ΔΕΚΟ.
Στην κατ’ άρθρο ψήφιση έγινε ονομαστική ψηφοφορία, έπειτα από σχετικό αίτημα του ΚΚΕ, για τα άρθρα 2 (μείωση αποδοχών των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ), 3 (πάγωμα των μισθών στο Δημόσιο και περιορισμοί στις προσλήψεις), 12 (αναπροσαρμογή των αποδοχών στην Αγροτική Τράπεζα) και 15 (διαδικασία επίλυσης συλλογικών διαφορών), που ψηφίστηκαν με 233 «ναι» και 33 «όχι» και για τα άρθρα 4 (αυξομειώσεις ΦΠΑ), 14 (επιχειρησιακές συμβάσεις, δυνητικά κατώτερες των κλαδικών)και 18 (εκ περιτροπής απασχόληση επί 9μηνο, επέκταση της έμμεσης απασχόλησης επί τριετία, δωδεκάμηνη δοκιμαστική απασχόληση χωρίς αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης, υποχρέωση του μερικώς απασχολουμένου σε πρόσθετη εργασία, σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη), που ψηφίστηκαν με 156 «ναι» και 110 «όχι». Τα υπόλοιπα άρθρα ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία.
Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, καταψήφισαν τα άρθρα που τέθησαν σε ονομαστική ψηφοφορία, καθώς και το σύνολο των υπολοίπων άρθρων, ενώ η Νέα Δημοκρατία, καταψήφισε τα άρθρα 4, 14 και 18. Εξάλλου, η ΝΔ καταψήφισε και τα άρθρα 5 (πετρέλαιο θέρμανσης), 6 (ειδικός φόρος κατανάλωσης στα τσιγάρα), 10 (δυνατότητα απευθείας αναθέσεων συμβάσεων παροχής υπηρεσιών μέχρι 60.000 ευρώ) και 11 (αναβάθμιση προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής). Η ανεξάρτητη βουλευτής, Ντόρα Μπακογιάννη, καταψήφισε τα άρθρα 4 και 14, ενώ υπερψήφισε τις διατάξεις για τις ΔΕΚΟ (άρθρο 2).
Ο ΛΑΟΣ, είχε προηγούμενα αποχωρήσει από την διαδικασία, έχοντας δηλώσει την αντίθεσή του με το σύνολο του νομοσχεδίου.