PeristeriNews.gr
Πολιτική

Πρόβλημα με το online σύστημα της Ν.Δ.



Δεν έχουν ανοίξει ακόμα οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, εξαιτίας προβλήματος στο online σύστημα. Η ψηφοφορία θα ξεκινούσε κανονικά στις 7 π.μ.

Αυτή την ώρα συνεδριάζει η κεντρική εφορευτική επιτροπή της Ν.Δ., προκειμένου να αποφασίσει αν θα αναβληθεί ή όχι η διαδικασία.

Αναβολή των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία ζητεί ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης λόγω των τεχνικών προβλημάτων που υπάρχουν από το πρωί εμποδίζοντας την έναρξη της διαδικασίας.

«Δυστυχώς υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία εκλογής. Συνιστώ στους πολίτες να μην πάνε να ψηφίσουν μέχρι τις 09.00 πμ αναμένοντας ενημέρωση», έγραψε νωρίτερα στον λογαριασμό του στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αδιανόητο να υπάρχουν προβλήματα στη διαδικασία, να ταλαιπωρούνται και να αποθαρρύνονται οι Νεοδημοκράτες. Ζήτω άμεση ομολοποίηση της κατάστασης», ανήρτησε στον δικό του λογαριασμό στο Twitter ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Μην ξεκινήσετε να πηγαίνετε ακόμη. Μόλις έχω νέα για το σύστημα και την ορθή του λειτουργία θα σας ενημερώσω. Συγγνώμη στον κόσμο», ανέφερε η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ν. Ανδρουλάκης: Ο λαός έχει ανάγκη ένα ισχυρό Εθνικό Σύστημα Υγείας

Peristeri News

Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ μετά την επανεκλογή Ανδρουλάκη

Peristeri News

Κανονικά θα γίνει το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment