Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ποιος σπουδαίος τραγουδιστής έρχεται στο Περιστέρι στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου



Ένα σπουδαίο όνομα της ελληνικής μουσικής σκηνής έκλεισε ο Δήμος Περιστερίου για τη μεγάλη εορταστική συναυλία στις 7 Δεκεμβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Δημαρχείου στις  7.00 μμ.

Πρόκειται για τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει μία φαντασμαγορική βραδιά και θα ξεσηκώσει τον κόσμο με τις επιτυχίες του.

Την έλευση του Αντώνη Ρέμου στην εορταστική συναυλία του Δήμου Περιστερίου ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, μέσω Facebook:

 

Ο 52χρονος καλλιτέχνης κάνει θραύση, τόσο σε γνωστό χειμερινό κέντρο της Αθήνας, μαζί με την Καίτη Γαρμπή, όσο και τους καλοκαιρινούς μήνες, επομένως πρόκειται για μία μεγάλη συμφωνία που πραγματοποίησε ο Δήμος Περιστερίου, με τη σύμπραξη της Περιφέρειας Αττικής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ρεκόρ συμμετοχής στην 53η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Περιστερίου

Peristeri News

Συγκροτήθηκε Συνέλευση Κατοίκων Ανθούπολης για την υπεράσπιση ελεύθερου χώρου

Peristeri News

Δήμος Περιστερίου: Δράση ευαισθητοποίησης και επιβράβευσης για τη χωριστή συλλογή βιοαποβλήτων

Peristeri News

Leave a Comment