Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ποινική δίωξη για τρομοκρατία στον 31χρονο και δύο γυναίκες



Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγήθηκε ο 31χρονος συλληφθείς για την υπόθεση της έκρηξης στο διαμέρισμα των Αμπελοκήπων.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Οι κατηγορίες βαραίνουν και την 33χρονη τραυματία, αλλά και τη φίλη του συλληφθέντα.

Σε βάρος των δύο γυναικών εκδόθηκαν και εντάλματα σύλληψης.

Για τι κατηγορείται ο 31χρονος

Οι κατηγορίες αφορούν συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατικές πράξεις κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών, τρομοκρατικές πράξεις προμήθειες εκρηκτικών υλών, έκρηξη με ενδεχόμενο δόλο από την οποία μπορούσε κίνδυνους για ανθρώπινες ζωές. Επιπλέον το κατηγορητήριο περιλαμβάνει και δύο πλημμελήματα για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράνομη οπλοκατοχή .

Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακρίτρια από την οποία ο συλληφθείς αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του. Η δικαστική λειτουργός όταν η κατάσταση της υγείας της 33χρονης το επιτρέψει θα μεταβεί στον Ευαγγελισμό προκειμένου να λάβει και απολογία από την κατηγορούμενη γυναίκα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ με εικονικές συνταγογραφήσεις

Peristeri News

Αποκαλύφθηκε πλήρες εργαστήριο πλαστών εγγράφων στην Αττική

Peristeri News

Μενίδι: Κύκλωμα έφερνε κοκαΐνη από το Εκουαδόρ εμποτισμένη σε ρούχα

Peristeri News

Leave a Comment