PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Περιστέρι: Ολοκληρώθηκε το 14ο «Παπαναστάσιο» Open Σκακιστικό Τουρνουά



Επιτυχία σημείωσε για άλλη μία χρονιά το «Παπαναστάσιο» Open Σκακιστικό Τουρνουά στο Περιστέρι, καθώς φέτος στο 14ο έτος της διεξαγωγής του, το τίμησαν με την παρουσία τους (87) σκακιστές και σκακίστριες οι οποίοι διαγωνίστηκαν με Ελβετικό σύστημα 7 γύρων χωρισμένοι δύο ομίλους ανάλογα με τη δυναμικότητά τους.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από το Σκακιστικό Όμιλο Περιστερίου και τον Δήμο Περιστερίου το χρονικό διάστημα από  24 έως 30 Αυγούστου και στεγάστηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Κ.Υ.Β.Ε. του Δήμου Περιστερίου.

Οι νικητές ανά κατηγορία :
Α Όμιλος

Στην γενική κατάταξη του Α ομίλου η 3η θέση κατακτήθηκε από τον Κουλούρη Ευάγγελο με 5,5 βαθμούς, η 2η θέση από τον Δούνη Αλέξανδρο με 6 βαθμούς ενώ η 1η θέση κατακτήθηκε από τον Γεωργίου Κωνσταντίνο με επίσης 6 βαθμούς,  λόγω της άρσης των κριτηρίων ισοβαθμίας.

Στις γυναίκες την 3η θεση κατέλαβε η Αλεξοπούλου Ελένη με 3,5 βαθμούς την 2η θέση η Τσεκούρα Βάια επίσης με 3,5 βαθμούς και και τελος την πρώτη θέση κατέλαβε η Περακάκη Μακρίνα Ειρήνη με 4,5 βαθμούς.

Στην κατηγορία  νέων κάτω των 20 η κορυφαία τριάδα συμπληρώθηκε από τους Μπαλάσκας Στέφανος στην 3η θεση με 3 βαθμούς , Κατσαδώρος Φεγκέρος Κωνσταντίνος στην 2η θέση με 3,5 βαθμούς και Παπιώτης Κίμον στην 1η θέση με 5 βαθμούς.

Η αντίστοιχη τριάδα στην κατηγορία νέων κάτω των 18 συμπληρώθηκε με τους Γκουτούφας Χρήστος στην 3η θεση με 4,5 βαθμούς, Παπαδόπουλος Αντώνιος στην 2η θέση με 5 βαθμούς, και Κουλούρης Ευάγγελος στην 1η θέση – ο οποίος κατέκτησε παράλληλα την 3η θέση της γενικής κατάταξης- με 5,5 βαθμούς.

Στην νεαρότερη ηλικιακή κατηγορία του Α ομίλου, κάτω των 16, την 3η θέση κατέκτησε ο Τερζάκης Γεώργιος με 2,5 βαθμούς, την 2η θεση ο Τσαμτσούρης Ευθύμιος με 4 βαθμούς , σε ισοβαθμία με τον Τζορτζάτο Δημοσθένη Παναγιώτη, ο οποίος λόγω των κριτηρίων ισοβαθμίας κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία.

Β Όμιλος

Στον Β όμιλο, 3ος στη γενική κατάταξη ήρθε ο Μαστιχιάσης Εμμανουήλ με 5,5 βαθμούς,  2ος ο Eradze Malkhaz με 6 βαθμούς και 1ος ο Ανδρεάτος Γεώργιος  με 7 βαθμούς.

Στις γυναίκες του Β ομίλου η 3η θέση κατακτήθηκε από την Ατματσίδη Οικονομίδη Ηρώ  με 4 βαθμούς,  η 2η θέση από την Τριβέλλα Μαρία με επίσης 4 βαθμούς και η 1η θέση από την Μπελιώτη Δάφνη με 4,5 βαθμούς.

Σε ότι αφορά τις ηλικιακές κατηγορίες, στην κάτω των 16 3ος ήρθε ο Γκέτσης Ανδρέας με 4,5 βαθμούς, 2ος ο Καλογερόπουλος Κωνσταντίνος με 5 βαθμούς  και 1ος ο Μαστορίδης Άγγελος Ιωάννης με επίσης 5 βαθμούς.

Στις νεάνιδες κάτω των 16 3η αναδείχθηκε η Σαμαρά Φωτεινή  με 2 βαθμούς,  2η η Κορονιού Μιχαέλα με 2.5 βαθμούς και 1η η Καλογεροπούλου Ερατώ Βλασία με 3 βαθμούς.

Στην κατηγορία κάτω των 14 την 3η θέση κατέκτησε ο Najjari Omidkakh Soroush με 4 βαθμούς, την 2η θέση ο Αλεξόπουλος Φίλιππος με 4,5 βαθμούς και την 1η ο Βασιλείου Ευάγγελος Συμεών με 5 βαθμούς.

Στην κατηγορία κάτω των 12, 3ος ήρθε ο Μουσελίμης Ιωάννης Ίκαρος με 3 βαθμούς, 2ος ο Ντι Τζόρτζιο Βίκτωρ με 4 βαθμούς,  και 1ος ο Sha Alan με επίσης 4 βαθμούς.

Στην κατηγορία κάτω των 10 η 2η και η 1η θέση κατακτήθηκαν αντίστοιχα από τους Ντι Τζόρτζιο Νικόλας με 3 βαθμούς και Μπορίσοβ Φίλιππος παλι με 3 βαθμούς , ενώ τελος σην κατηγορία κάτω των 8, 2ος ήρθε ο Μυλωνάς Αθανάσιος με 2 βαθμούς και 1ος ο Πατσιώτης Κωνσταντίνος με 2.5 βαθμούς.

Αναλυτικά στοιχεία για τα αποτελέσματα, τις συμμετοχές, στατιστικά μπορείτε να βρείτε στο https://chess-results.com/tnr993039.aspx?lan=1

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Περιστέρι: Την Παρασκευή ξεκινά το 5ο Τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»

Peristeri News

Φιλική νίκη για το Περιστέρι επί του Λαυρίου με 96-93

Peristeri News

Ο Ατρόμητος με τον κόσμο του πήρε διπλό στην Τρίπολη

Peristeri News

Leave a Comment