PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παραιτήθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης



Παραιτήθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης πριν από λίγη ώρα, με επιστολή του προς το προεδρείο της Βουλής

Παραιτήθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης πριν από λίγη ώρα, με επιστολή του προς το προεδρείο της Βουλής. Ο κ. Φλωρίδης αναφέρει στην επιστολή του ότι παραιτείται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους πρόσφατους χειρισμούς του κ. Παπανδρέου και την αδυναμία συνεννόησης με τη ΝΔ, στην οποία επίσης επιρρίπτει ευθύνες. Διαμαρτύρεται επίσης και για τις επιλογές της κυβέρνησης μέχρι σήμερα στην οικονομική πολιτική.

Ο πρώην πλέον βουλευτής υπενθυμίζει ότι είχε υποστηρίξει την άποψη “ότι ή η λύση θα είναι εθνική ή δεν θα υπάρξει” και επέκρινε τις ηγεσίες των δύο κομμάτων εξουσίας ότι δεν θέλησαν να ασχοληθούν σοβαρά με την συγκρότηση εθνικού μετώπου ευθύνης.

“Η κυβέρνηση, ιδιαίτερα μετά το φθινόπωρο, με λανθασμένες επιλογές στην οικονομία και στο κράτος, με αδυναμία συνολικού σχεδιασμού, με εμφανώς άνιση κατανομή των βαρών” και πρωτοφανή αναποτελεσματικότητα, οδηγήθηκε σε μεταρρυθμιστική εξάνλτηση” αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Φλωρίδης στην επιστολή του.

Καταλήγοντας, ο πρώην βουλευτής επισημαίνει: “Τιμώ το Κίνημά μας και τους αγώνες του, αλλά στη συγκεκριμένη οριακή για τη χώρα στιγμή, το εθνικό χρέος ηττήθηκε από το αρχηγικό και κομματικό συμφέρον. Έτσι με απόλυτη συνείδηση της κρισιμότητας των στιγμών, υποβάλλω την παραίτησή μου από βουλευτής”.

Ο κ. Φλωρίδης αντικαθίσταται στη Βουλή από τον α΄επιλαχόντα στην εκλογική περιφέρεια Κιλκίς κ. Γ. Φραγκίδη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Θέλουμε λύση για ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα με την Τουρκία

Peristeri News

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Σερβίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Peristeri News

Συνάντηση είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Μαχμούντ Αμπάς

Peristeri News

Leave a Comment