Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πανελλαδικές: Σήμερα Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον



Στα μαθήματα της Ιστορίας, της Φυσικής και της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον θα διαγωνιστούν σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στην Ιστορία, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών θα εξεταστούν στη Φυσική και οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής στο μάθημα Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Αύριο στα εξεταστικά κέντρα θα προσέλθουν εκ νέου οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, οι οποίοι θα διαγωνιστούν στα Ψηφιακά Συστήματα, στον Προγραμματισμό Υπολογιστών, στη Μεταφορά Φορτίων και στην Οικοδομική.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Συνελήφθη στο Περιστέρι 45χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών

Peristeri News

Μεγάλη απάτη με ψεύτικες αγγελίες πώλησης αυτοκινήτων

Peristeri News

Περιστέρι: Ρουχάδικο πουλούσε σπαθιά και μαχαίρια! (photos)

Peristeri News

Leave a Comment