Τι το καλύτερο για καλοκαίρι από μια δροσιστική συνταγή, το παγωτό καρπούζι είναι από τις πιο εύκολες και οικονομικές.
Υλικά
2 φλυτζάνια καρπούζι κομμένο σε κύβους
2 φλυτζάνια γάλα
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1/4 κουταλιά της σούπας βανίλια
Εκτέλεση
– Σε ένα μπλέντερ αναμειγνύεται πολύ καλά όλα τα υλικά μαζί.
– Σε μια φόρμα ή σε ένα μπολ ρίχνετε το μείγμα και το βάζετε στην κατάψυξη για 3 τουλάχιστον ώρες.
– Ξαναχτυπάτε το μείγμα στο μπλέντερ και το ψύχετε για μία με δύο ώρες.
– Το παγωτό σας είναι έτοιμο.