Το παγωτό φράουλα είναι μια πολύ αγαπημένη και κλασική γεύση.
Υλικά
750γρ φράουλα
1 φακελάκι ζελέ φράουλας
500γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη σαντιγί
Εκτέλεση
– Στο multi λιώνουμε την φράουλα και τη βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι να ζεσταθεί.
– Προσθέτουμε το ζελέ φράουλας.
– Mόλις λιώσει, αποσύρουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.
– Xτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί, της προσθέτουμε το κρύο μείγμα φράουλας, ανακατεύουμε καλά και το βάζουμε στην κατάψυξη για 8 ώρες.