Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ονόματα έδωσε ο Γ. Πανούσης στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου



Στοιχεία και ονόματα κατέθεσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Γκουτζαμάνη ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, μία ημέρα μετά τις καταγγελίες του ότι «πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες» απεργάζονται τη φυσική και πολιτική εξόντωσή του.

Ο κ. Πανούσης δήλωσε εξερχόμενος της Εισαγγελίας ότι κατέθεσε το σύνολο των στοιχείων που διαθέτει, μαζί με ονόματα, προκειμένου η κ. Γκουτζαμάνη να κάνει τη δικιά της αξιολόγηση.

«Η δικιά μου άποψη είναι ότι προκύπτουν ποινικές ευθύνες, αυτό όμως θα το δει η δικαιοσύνη», είπε και πρόσθεσε ότι «το πολιτικό σύστημα δεν μπόρεσε να κάψει τα καρκινώματά του και έτσι είναι η ώρα της δικαιοσύνης».

«Η δικαιοσύνη να στηρίξει το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία από κάθε μορφή παρακράτους», κατέληξε ο πρώην υπουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πανούσης κατέθεσε συγκεκριμένα ονόματα πολιτικών και μη προσώπων που είτε εμπλέκονται στις απειλές που δέχθηκε, είτε γνώριζαν τις απειλές αυτές. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κατέθεσε και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ξεκινούν στο Περιστέρι οι εργασίες του 5ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Peristeri News

Κριτική από το Κίνημα Δημοκρατίας Περιστερίου προς τον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Υπερψηφίστηκε ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας

Peristeri News

Leave a Comment