Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Όλ. Γεροβασίλη: Μετά από 90 ημέρες δεν θα εκπέμπει όποιος δεν έχει άδεια



Όποιος τηλεοπτικός σταθμός δεν θα έχει άδεια δεν θα μπορεί να εκπέμπει μετά από μεταβατικό διάστημα που θα οριστεί μάξιμουμ στις 90 ημέρες, σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη.

Σε συνέντευξή στον ραδιοφωνικό σταθμό Real η κ. Γεροβασίλη δήλωσε ότι η αποτίμηση για τον αριθμό των αδειών «έχει γίνει με αντικειμενικά στοιχεία όσον αφορά και τη διαφημιστική πίτα, την κατανομή της και πόσο μπορεί να είναι βιώσιμο ένα τηλεοπτικό μέσο. Το θέμα των θεματικών αδειών ή των περιφερειακών κ.λπ. θα ανοίξει αργότερα…»

Σε ό,τι αφορά τα κανάλια που δεν θα πάρουν άδεια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «προβλέπεται ότι θα υπάρχει ένας χρόνος προσαρμογής, γιατί δεν ξέρουμε εάν αυτοί οι οποίοι θα πάρουν άδεια στον διαγωνισμό θα είναι κάποιοι από τους παλιούς ή καινούργιοι. Επομένως, θα υπάρχει χρόνος προσαρμογής ανάλογα με το ποιοι θα πάρουν και άδειες. Προβλέπεται να είναι μέχρι 90 ημέρες μάξιμουμ, και μετά όποιος δεν έχει άδεια δεν θα μπορεί να εκπέμπει».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αλέξης Τσίπρας: Παρέμβαση και πυρά κατά της κυβέρνησης

Peristeri News

Ο Σταύρος Καλαφάτης νέος υφυπουργός Ανάπτυξης

Peristeri News

Ο Χρ. Τριαντόπουλος ζητά να παραπεμφθεί απευθείας στο δικαστικό συμβούλιο

Peristeri News

Leave a Comment