Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Οι σεισμοί εμποδίζουν τις πρόωρες εκλογές στην Ιαπωνία



Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Σίνζο Άμπε είναι αμφίβολο ότι θα προχωρήσει στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών μετά τους καταστροφικούς σεισμούς, που έπληξαν το νησί Κιούσου.

Παράλληλα, η επικύρωση της συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου για τον Ειρηνικό ωκεανό (TPP) είναι πιθανό να μετατεθεί για την επόμενη σύνοδο του κοινοβουλίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων στο Τόκιο.

Πολιτικοί αναλυτές στην ιαπωνική πρωτεύουσα επεσήμαναν το ενδεχόμενο διάλυσης της Κάτω Βουλής στην Ιαπωνία και τη διενέργεια εκλογών τον Ιούλιο, την ίδια ημέρα που θα διεξαχθούν εκλογές για την Άνω Βουλή.

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα επισημαίνουν ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα επιβάρρυνε ακόμη περισσότερο την κατάσταση στους δήμους που έχουν πληγεί από τους τελευταίους σεισμούς, καθώς προσπαθούν ν’ αποκαταστήσουν τις ζημιές, αλλά και οι κάτοικοι να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με τον Τραμπ

Peristeri News

Νέος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας ο μητροπολίτης Κορυτσάς Ιωάννης

Peristeri News

Σερβία: Πάνω από 300.000 διαδήλωσαν στο Βελιγράδι κατά της διαφθοράς

Peristeri News

Leave a Comment