PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 24/10



Πέντε νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις πρεμιέρες που ξεχωρίζουν είναι η υπερηρωική τριλογία του «Venom: Η Τελευταία Πράξη», με τον Τομ Χάρντι, το βραβευμένο με τον φετινό Χρυσό Φοίνικα «Anora» του Σον Μπέικερ, δύο ντοκιμαντέρ, βραβευμένα στην Μπερλινάλε.

«Venom: Η Τελευταία Πράξη»

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικάνικης και βρετανικής παραγωγής του 2024. Κυνηγημένοι και από τους δύο κόσμους τους και με την κατάσταση να δυσκολεύει πολύ, oι Έντι Μπροκ και Venom, αναγκάζονται να πάρουν μια καταστροφική απόφαση που θα οδηγήσει στην τελευταία πράξη της κοινής τους πορείας.

Σκηνοθεσία: Κέλι Μάρσελ
Πρωταγωνιστούν: Τομ Χάρντι, Τσιούετελ Έτζιοφορ, Τζούνο Τεμπλ, Ρις Ίφανς

«Anora»

Ερωτική κομεντί, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Η Ανόρα, μια νεαρή σεξεργάτρια από το Μπρούκλιν, αρπάζει την ευκαιρία να ζήσει το παραμύθι της Σταχτοπούτας όταν συναντά και παντρεύεται αυθόρμητα τον γιο ενός ρώσου ολιγάρχη. Τα νέα μαθαίνονται στη Ρωσία και το παραμύθι της απειλείται καθώς οι γονείς του καταφθάνουν στη Νέα Υόρκη για να ακυρώσουν τον γάμο.

Σκηνοθεσία: Σον Μπέικερ
Πρωταγωνιστούν: Μάικι Μάντισον, Μαρκ Άιντελσταιν, Γιούρι Μπορίσοφ, Άιβι Βολκ, Ντάρια Εκαμάσοβα, Λίντσεϊ Νόρμινγκτον

«Πώς να Σώσετε έναν Μάγο»

Ταινία κινουμένων σχεδίων, ρωσικής παραγωγής του 2022. Θέλοντας να παντρευτεί τη Γενναία Μπάρμπαρα, ο ραδιούργος βασιλιάς Φακής εκβιάζει τον Ξεροκόκκαλο τον Αθάνατο, αναγκάζοντάς τον να την απαγάγει. Εκείνη, όμως, αρχίζει να αναπτύσσει αισθήματα για τον ευγενικό και μοναχικό απαγωγέα της, ο οποίος με τη σειρά του την ερωτεύεται κι αυτός.

Σκηνοθεσία: Ρομάν Αρτεμίεφ

«Δαχομέη»

Ντοκιμαντέρ, γαλλικής και σενεγαλικής παραγωγής του 2024. Τον Νοέμβριο του 2021 επιστρέφουν από το Παρίσι στο Μπενίν 26 βασιλικοί θησαυροί από την αλλοτινή Δαχομέη. Η χειρονομία εγείρει παθιασμένες συζητήσεις σχετικά με τη σημασία της.

Σκηνοθεσία: Μάτι Ντιόπ

«Samsara»

Δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, ισπανικής παραγωγής του 2023. Στην ύπαιθρο του Λάος, ο νεαρός Αμίντ διαβάζει στην ετοιμοθάνατη ηλικιωμένη Μον το βουδιστικό «Βιβλίο των νεκρών», προετοιμάζοντάς τη για τη μετεμψύχωσή της.

Σκηνοθεσία: Λόις Πατίνιο

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 24/10-30/10
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 17/10

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 10/10

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 3/10

Peristeri News

Leave a Comment