PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/8



Πέντε νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στα θερινά σινεμά.

Ανάμεσα στις ταινίες που ξεχωρίζουν είναι ο σκηνοθέτης της «Έκτης Αίσθησης» που μας στήνει καινούρια «Παγίδα», το «20.000 Είδη Μελισσών» και η Κέιτ Μπλάνσετ στον ρόλο διαβόητης κυνηγού επικηρυγμένων.

«Παγίδα»

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2024. Ένας πατέρας συνοδεύει την έφηβη κόρη του στη συναυλία της αγαπημένης της τραγουδίστριας, για να διαπιστώσει έντρομος πως το όλο event είναι μια καλοστημένη παγίδα για… τον ίδιο.

Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν
Πρωταγωνιστούν: Τζος Χάρτνετ, Αριελ Ντόνοχιου, Σαλέκα Νάιτ Σιάμαλαν

«Borderlands»

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2024. Η Λίλιθ είναι μια σκληροτράχηλη διαστημική κυνηγός επικηρυγμένων, η οποία αναλαμβάνει να βρει ένα μικρό κορίτσι που έχει απαχθεί. Θα το εντοπίσει γρήγορα στον πλανήτη Πανδώρα, αλλά θα μπλεχτεί σε μια δόλια και ριψοκίνδυνη συνωμοσία που απειλεί το μέλλον ολόκληρου του γαλαξία.

Σκηνοθεσία: Ελάι Ροθ
Πρωταγωνιστούν: Κέιτ Μπλάνσετ, Τζέιμι Λι Κέρτις, Τζακ Μπλακ, Κέβιν Χαρτ, Εντγκαρ Ραμίρεζ, Αριάνα Γκρίνμπλατ, Τζίνα Γκέρσον

«20.000 Είδη Μελισσών»

Δραματική, ισπανικής παραγωγής του 2023. Ένα οκτάχρονο αγόρι που νιώθει κορίτσι θα περάσει ένα καλοκαίρι στη Χώρα των Βάσκων και τη γενέτειρα της μητέρας του, όπου και θα έρθει αντιμέτωπο όχι μόνο με τις προκαταλήψεις του κοινωνικού περιβάλλοντος αλλά και με τις ίδιες τις επιθυμίες του.

Σκηνοθεσία: Εστιμπαλίθ Ουρεσόλα Σολαγουρέν
Πρωταγωνιστούν: Σοφία Οτέρο, Πατρίτσια-Λόπες Αρναϊθ, Άνε Γκαμπαράιν, Ιτσιάρ Λασκάνο

«Το Σύνδρομο των Πρώην Εραστών»

Κομεντί, γαλλικής παραγωγής του 2023. Ο Ρεμί και η Σαντρά προσπαθούν μάταια να κάνουν παιδί, καθώς πάσχουν από το «σύνδρομο των πρώην». Για να θεραπευτούν έχουν μόνο μια λύση: πρέπει να εξορκίσουν το ερωτικό παρελθόν τους και να κάνουν ξανά σεξ με καθέναν από τους προηγούμενους εραστές τους.

Σκηνοθεσία: Aν Σιρό και Ραφαέλ Μπαλμπονί
Πρωταγωνιστούν: Λουσί Ντεμπέ, Λαζάρ Γκουσό, Φλοράνς Λουαρέ-Κέιλ

«Clicquot: Η Γυναίκα Πίσω Από το Μύθο»

Δραματική, αμερικανικής παραγωγής του 2023. Στις αρχές του 19ου αιώνα η νεαρή χήρα ενός οινοποιού της Καμπανίας αντιστέκεται πεισματικά στις πιέσεις του περιβάλλοντός της, προσπαθώντας να διαχειριστεί όπως εκείνη νομίζει μια επιχείρηση η οποία σύντομα θα αναδεικνυόταν σε μια από τις κορυφαίες παγκοσμίως στην παραγωγή σαμπάνιας.

Σκηνοθεσία: Τόμας Νάπερ
Πρωταγωνιστούν: Χέιλι Μπένετ, Τομ Στάριτζ, Σαμ Ράιλι, Λίο Σάτερ, Νατάσσα Ο’ Κιφ, Μπεν Μάιλς

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 22/8-28/8
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 12/9

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 5/9

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/8

Peristeri News

Leave a Comment