PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 20/6



Επτά νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που ξεχωρίζουν η περιπέτεια «Οι Μηχανόβιοι» του Τζεφ Νίκολς, με Τομ Χάρντι και Όστιν Μπάτλερ. Ταινίες γυναικών σκηνοθετών (Αριάν Λουί -Σεζ, Μαριάμ Τουζανί, Λεά Ντομενάκ) με γυναικεία θέματα.

«Οι Μηχανόβιοι»

Περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Η άνοδος μιας λέσχης μοτοσικλετιστών στις κεντροδυτικές πολιτείες της Αμερικής, που ακούει στο όνομα Βάνδαλοι, ειπωμένη μέσα από τις ζωές των μελών της, η ιστορία της λέσχης εκτυλίσσεται μέσα σε μία δεκαετία.

Σκηνοθεσία: Τζεφ Νίκολς
Πρωταγωνιστούν: Όστιν Μπάτλερ, Τζόντι Κόμερ, Τομ Χάρντι, Μάικλ Σάνον

«Νυχτερινός Εκφωνητής»

Αισθηματική κομεντί, ελληνικής παραγωγής του 2024. Ένας βετεράνος νυχτερινός ραδιοφωνικός εκφωνητής έχει εκπομπή τη βραδιά που γίνεται πενήντα. Συνειδητοποιώντας με αμηχανία ότι δεν συγκαταλέγεται πια στους νέους, ξετυλίγει στον αέρα τη ζωή του και αναζητά έναν ανεκπλήρωτο έρωτα.

Σκηνοθεσία: Ρένος Χαραλαμπίδης
Πρωταγωνιστούν: Ρένος Χαραλαμπίδης, Ελευθερία Στάμου, Μαργαρίτα Αμαραντίδη

«Μνήμη»

Δραματική ταινία, μεξικανοαμερικάνικης παραγωγής του 2023. Η Σίλβια διάγει μια τακτοποιημένη ζωή με την έφηβη κόρη της, σε ένα διαμέρισμα με πολλές κλειδαριές. Μόλις έκλεισε 13 χρόνια χωρίς αλκοόλ. Σε ένα σχολικό reunion συναντά τον Σαλ, ο οποίος το ίδιο βράδυ την ακολουθεί πίσω στο σπίτι της. Η τυχαία τους συνάντηση ξυπνά επίπονες μνήμες του παρελθόντος.

Σκηνοθεσία: Μισέλ Φράνκο
Πρωταγωνιστούν: Τζέσικα Τσάστεϊν, Πίτερ Σάσργκαρντ, Μπρουκ Τίμπερ, Μέριτ Γουίβερ

«Η Κυρία του Προέδρου»

Βιογραφική κομεντί, γαλλικής παραγωγής του 2023. Όταν φτάνει στο Μέγαρο των Ηλυσίων ως η κυρία του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, η Μπερναντέτ Σιράκ συνειδητοποιεί ότι όλοι τη βλέπουν ως παλαιομοδίτικη και ξεπερασμένη. Αποφασίζει να πάρει την εκδίκησή της, μεθοδεύοντας διάφορες αλλαγές που θα της εξασφαλίσουν τη δική της θέση και φωνή στα πράγματα.

Σκηνοθεσία: Λέα Ντομενάκ
Πρωταγωνιστούν: Κατρίν Ντενέβ, Μισέλ Βιλερμόζ, Ντενί Πονταλιντέ, Σάρα Ζιροντό, Φρανσουά Βιντσεντελί

«Ανθρωπίστρια Βρικόλακας Αναζητά Αυτοκτονικό Άτομο»

Αισθηματική κομεντί φαντασίας, καναδέζικης παραγωγής του 2023. Η Σάσα έχει ένα σοβαρό πρόβλημα: είναι ένα έφηβο βαμπίρ που δεν μπορεί να σκοτώσει για να τραφεί. Πιστεύει πως η λύση βρίσκεται στο πρόσωπο ενός νεαρού με αυτοκτονικές τάσεις.

Σκηνοθεσία: Αριάν Λουί – Σεζ
Πρωταγωνιστούν: Σαρά Μονπετί, Φελίξ-Αντουάν Μπενάρ, Στιβ Λαπλάντ, Σοφί Καντι

«O Εξορκισμός»

Ταινία τρόμου, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Ένας ταλαιπωρημένος ηθοποιός αρχίζει να καταρρέει στη διάρκεια γυρισμάτων μιας ταινίας υπερφυσικού τρόμου. Η αποξενωμένη κόρη του αναρωτιέται αν ξανακυλάει στους παλιούς εθισμούς του ή αν συμβαίνει κάτι πιο απειλητικό.

Σκηνοθεσία: Τζόσουα Τζον Μίλερ
Πρωταγωνιστούν: Ράσελ Κρόου, Σαμ Γουόρθινγκτον, Κλόι Μπέιλι, Ράιαν Σίμπκινς

«Αδάμ»

Δραματική ταινία, μαροκινής παραγωγής του 2019. Η Άμπλα έχει ένα μικρό τοπικό αρτοποιείο στο σπίτι της στην Καζαμπλάνκα, όπου ζει μόνη της με την 8χρονη κόρη της. Όταν η Σαμία, μια νεαρή έγκυος γυναίκα, την επισκέπτεται η Άμπλα δεν μπορεί να φανταστεί ότι η ζωή της θα αλλάξει για πάντα.

Σκηνοθεσία: Μαριάμ Τουζανί
Πρωταγωνιστούν: Λούμπνα Αζαμπαΐ, Νισρινέ Εραντί, Ντουάε Μπελκχάουντα, Αζίζ Χατάμπ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 20/6-26/6
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 5/9

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/8

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/8

Peristeri News

Leave a Comment