PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 18/7



Έξι νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στα θερινά σινεμά.

Ανάμεσα στις ταινίες που ξεχωρίζουν, το εντυπωσιακό animation για παιδιά «Η Φύλακας των Δράκων», κατασκοπικό θρίλερ, η σιωπηλή καμαριέρα και η σατιρική ρομαντική κωμωδία  «Η Φύση του Έρωτα».

«Η Φύση του Έρωτα»

Κομεντί, καναδικής και γαλλικής παραγωγής του 2023. Μια ευκατάστατη γυναίκα σε μακροχρόνια σχέση ερωτεύεται κεραυνοβόλα το μάστορα του εξοχικού της, με τον οποίο σύντομα συνάπτουν παθιασμένο δεσμό που τους φέρνει αντιμέτωπους με τις προκαταλήψεις και την ηθική τους.

Σκηνοθεσία: Μόνια Τσόκρι
Πρωταγωνιστούν: Μαγκαλί Λεπίν-Μπλοντό, Πιερ-Ιβ Καρντινάλ, Φράνσις-Γουλιάμ Ρομ, Μόνια Τσόκρι

«Η Σιωπηλή Καμαριέρα»

Δραματική, ισπανικής παραγωγής του 2023. Μια οικιακή βοηθός εργάζεται υπομονετικά στο πολυτελές εξοχικό σπίτι μιας εύπορης οικογένειας, ώσπου το κλίμα αλλάζει εις βάρος της και καλείται να προστατέψει τον εαυτό της.

Σκηνοθεσία: Μιγκέλ Φάους
Πρωταγωνιστούν: Πόλα Γριμάλντο, Αριάτνα Γκιλ, Λούις Μπέρμεχο

«Ο Αρχηγός των Κατασκόπων»

Δράσης, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Η σύζυγος ενός υψηλόβαθμου κατασκόπου χάνει τη ζωή της σε δυστύχημα. Όταν εμφανίζονται στοιχεία που δείχνουν ότι, τελικά, μπορεί να είναι ζωντανή, εκείνος αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Σκηνοθεσία: Τζέσι Βι Τζόνσον
Πρωταγωνιστούν: Άαρον Έκχαρτ, Όλγκα Κιριλένκο, Aλεξ Πέτιφερ, Ντάνιελ Μπέρνχαρντ, Νίνα Μπέργκμαν

«Συμπέθεροι από Σόι»

Κωμωδία, γαλλικής και βελγικής παραγωγής του 2023. Η Αλίς και ο Φρανσουά στην προσπάθειά τους να παντρευτούν, κανονίζουν μια συνάντηση μεταξύ των πολύ διαφορετικών καταβολών και απόψεων οικογενειών τους. Μάλιστα, ειδικά για την περίσταση, η Αλίς προσφέρεται να κάνει εξετάσεις DNA για λογαριασμό των γονιών της. Γρήγορα, όμως, τα πλάνα τους πάνε εντελώς στραβά.

Σκηνοθεσία: Ζιλιάν Ερβέ
Πρωταγωνιστούν: Κριστιάν Κλαβιέ, Σιλβί Τεστίντ, Νιντιέ Μπουρντόν, Μαριάν Ντενικούρ

«Η Φύλακας των Δράκων»

Παιδική ταινία, ισπανικής και κινεζικής παραγωγής του 2024. Οι τύχες της αρχαίας Κίνας έχουν εναποτεθεί στις πλάτες ενός κοριτσιού, το οποίο διαθέτει την ικανότητα επικοινωνίας με τους δράκους, παλαιούς συμμάχους της ανθρωπότητας. Τώρα, για να σώσει την πατρίδα της, θα πρέπει να εντοπίσει το τελευταίο αβγό δράκου, προτού φτάσουν σε αυτό οι σκοτεινές δυνάμεις του παλατιού που επιθυμούν να το καταστρέψουν.

Σκηνοθεσία: Σαλβαδόρ Σιμό και Λι Τζιανπίνγκ

«Ομαδική Θεραπεία»

Δραματική, ισπανικής παραγωγής του 2023. Τρία ζευγάρια που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους προσκαλούνται από την ψυχοθεραπεύτριά τους να συμμετάσχουν σε μια από κοινού συνεδρία. Εκείνη, ωστόσο, απουσιάζει και στη θέση της έχει αφήσει μια σειρά από εντολές που οι θεραπευόμενοι πρέπει να ακολουθήσουν, εάν θέλουν να μάθουν τον πραγματικό λόγο που τους έφερε εκεί.

Σκηνοθεσία: Γκεράρντο Ερέρο
Πρωταγωνιστούν: Μαλένα Αλτέριο, Αλεχάντρα Χιμένεθ, Φέλε Μαρτίνεθ, Αντόνιο Παγούδο, Έβα Ουγκάρτε, Χουάν Κάρλος Βεγίδο

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 18/7-24/7
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 5/9

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/8

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/8

Peristeri News

Leave a Comment