Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ο Πούτιν ετοιμάζει διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού στη Ρωσία



Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε διάταγμα για τη διοργάνωση φέτος του διεθνούς διαγωνισμού τραγουδιού “Intervision” – όπως ονομάζεται – μετά τον αποκλεισμό της Ρωσίας από τη Eurovision λόγω της επίθεσής της στην Ουκρανία.

Ένας διαγωνισμός με την ονομασία αυτή διοργανωνόταν στη σοβιετική εποχή μεταξύ των συμμαχικών χωρών της Σοβιετικής Ένωσης. Μετά την κατάρρευσή της, η Ρωσία επιχείρησε επανειλημμένα να αναβιώσει τη διοργάνωση.

Σύμφωνα με το διάταγμα του Ρώσου προέδρου, ο εναλλακτικός αυτός μουσικός διαγωνισμός, που ονομάζεται Intervidenié στα ρωσικά, αναμένεται να διεξαχθεί στη Μόσχα με στόχο “να αναπτύξει τη διεθνή πολιτιστική και ανθρωπιστική συνεργασία”.

Ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Ντμίτρι Τσερνιτσένκο διορίστηκε επικεφαλής της επιτροπής διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πρόστιμο στο TikTok για παράνομη αποστολή δεδομένων στην Κίνα

Peristeri News

Ισχυρός σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Αργεντινή

Peristeri News

Κωνσταντινούπολη: Πάνω από 400 συλλήψεις στους εορτασμούς της Πρωτομαγιάς

Peristeri News

Leave a Comment