PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ο Περιστεριώτης Μιχαήλ Τσουρέκας κατέκτησε το Αργυρό στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Μαθηματικών Νέων



Ο Περιστεριώτης Μιχαήλ Τσουρέκας κατέκτησε το Αργυρό Μετάλλιο, εκπροσωπώντας τη χώρα μας στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Μαθηματικών Νέων (28η jbmo2024).

Πρόκειται για διαγωνισμό μαθητών Γυμνασίων που έλαβε χώρα από τις 25 έως τις 30 Ιουνίου 2024 στην Αττάλεια της Τουρκίας, όπου συμμετείχαν συνολικά 135 μαθητές από 22 χώρες, 11 των Βαλκανίων που συμμετείχαν επίσημα και 11 επισκέπτριες χώρες από την Ευρώπη και την Ασία!

Στη διάκριση αυτή, ο Μιχαήλ Τσουρέκας μόνο τυχαία δεν έφτασε. Χρειάστηκε να δουλέψει πολλά χρόνια καθημερινά, σκληρά και μεθοδικά, ατελείωτες ώρες από πολύ μικρή ηλικία, θυσιάζοντας πολλά άλλα πράγματα.

Ο ταλαντούχος μαθητής, όμως δεν αρκείται μόνο στις επιτυχίες του στα Μαθηματικά, καθώς είναι και ένας ανερχόμενος μουσικός στο βιολοντσέλο του Εθνικού Ωδείου Περιστερίου, με πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Στις 26 Μαΐου 2024 κατέκτησε το Α’ βραβείο συνοδευόμενο και από χρηματικό έπαθλο, στον 45ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό Εγχόρδων “ο Φίλων” που έλαβε χώρα στο Εθνικό Ωδείο Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Αποχή δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου προτείνουν οι πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων

Peristeri News

Μεγάλο πρόβλημα για την Ελλάδα η μείωση των γεννήσεων

Peristeri News

Έρευνα ΓΣΕΕ: Οι εργαζόμενοι διεκδικούν το δικαίωμά τους για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας

Peristeri News

Leave a Comment