PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ο Παύλος Πολάκης επέστρεψε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ



Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επέστρεψε ο Παύλος Πολάκης, έπειτα από εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Σχετική επιστολή απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς στην οποία αναφέρεται ότι ο κ. Πολάκης επανεντάσσεται στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από εισήγηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη.

Π. Πολάκης: Δεν είμαι κανένα παιδί να με διαγράφουν και να με επιστρέφουν

Ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Παύλος Πολάκης, έκανε την πρώτη του δήλωση από το περιστύλιο της Βουλής μετά την επιστολή Κασσελάκη, με την οποία επισημοποιήθηκε η επανένταξή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

«Δεν είμαι κανένα παιδάκι, να με διαγράφουν και να με επιστρέφουν, εμμένω στις θέσεις μου θα τα πούμε στην κεντρική επιτροπή» είπε από το περιστύλιο της Βουλής ο Παύλος Πολάκης, κάνοντας την πρώτη του δήλωση μετά την επιστολή Κασσελάκη στον Τασούλα.

Ολόκληρη η δήλωσή του:

«Όπως είχα δηλώσει την ημέρα της απαράδεκτης διαγραφής μου ήμουν, είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Είχα δηλώσει ότι ο λαός διαγράφει και κανείς άλλος επειδή λοιπόν ο λαός δεν διέγραψε και επειδή φάνηκε ποσό στημένο ήταν όλο εκείνο το σκηνικό, σήμερα κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο, που έκαναν τότε να με διαγράψουν χωρίς καν καμία ενημέρωση, πιστεύοντας ότι ήταν μια ευκαιρία να ξεμπερδέψουν μαζί μου.

Η επιστροφή μου στο ΣΥΡΙΖΑ, από τον οποίο δεν έφυγα ποτέ, η τυπική δηλαδή με την έννοια της επανένταξης στην ΚΟ δεν αλλάζει σε τίποτα την πολιτική εκτίμηση που έχω κάνει σε σχέση με το πρόβλημα το πολιτικό, που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και την ανάγκη να υπάρξει μια ισχυρή δυναμική αξιωματική αντιπολίτευση με ξεκάθαρο προγραμματικό λόγο, η οποία θα ρίξει το επιτελικό κράτος και τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Γι’ αυτό, ό,τι έχω πει, ισχύει και τα υπόλοιπα θα τα πούμε αναλυτικά στην Κεντρική Επιτροπή. Εγώ είμαι ξεκάθαρος. Αυτά που λέω, όταν είπα δεν αλλάζει σε τίποτα η πολιτική εκτίμηση που έχω κάνει και ότι στην κεντρική επιτροπή θα τα πούμε αξιακά, προγραμματικά και ό,τι χρειαστεί νομίζω είναι ξεκάθαρο».

Πώς επέστρεψε ο Πολάκης στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η απόφαση για επανένταξη του Παύλου Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ πάρθηκε σήμερα το πρωί, μετά από επικοινωνία που είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Νίκο Παππά.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ότι θέλει να επιστρέψει ο Παύλος Πολάκης και να αρχίσει (σ.σ. Νίκος Παππάς) να συντάσσει τη σχετική επιστολή.

Μετά τη θετική ανταπόκριση του Νίκου Παππά, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κάλεσε τον Παύλο Πολάκη, εξηγώντας του κατά τη διάρκεια της κλήσης τους τις προθέσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής Χανιών, με τη σειρά του, απάντησε θετικά στην πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη και, πλέον, εντάχθηκε εκ νέου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Πώς θα διεξαχθεί το ντιμπέιτ του ΠΑΣΟΚ

Peristeri News

K. Μητσοτάκης: Λαμβάνουμε δράσεις για να μειώσουμε τις ανισότητες

Peristeri News

ΣΥΡΙΖΑ: Στις 24 Νοεμβρίου οι εκλογές για πρόεδρο του κόμματος

Peristeri News

Leave a Comment